Létezik Dunakeszin egyszeri születési támogatás?
Több településen is gyakorlat, hogy ha a szülők bizonyos ideje már ott laknak, akkor gyermekük születésekor az önkormányzat támogatást ad. Ez az állami anyasági támogatástól független. Debrecenben pl. 70.000.- FT,
Erdőkertesen facsemetéket és bébitápszert adnak.
Júliusban fog megszületni kisfiunk, és minden segítség jól jönne. A Polg. hiv.-nak írtam, de nem válaszoltak.
Majdnem mindenhol adnak,azt nem tudom,hogy Dunakeszin adnak e,de a baba 60 napos koráig kell elintézni,és igen,ezt nem szokták reklámozni!
Hívd fel az önkormányzatot,és kérdezz rá,de ne hagyd magad lerázni!
Utolsó válaszolónak:Ez a majdnem mindenhol kicsit túlzás,inkább fogalmazzunk úgy,hogy van,ahol adnak.Pl a XVI.kerületben csak akkor,ha ikreket szülsz.
Kérdező:menj be,és kérdezz rá a szociális osztályon.
Utolsó!
XVI.ker. Árpádföld,ugye? 2010-ben szült ott a kolléganőm,és 60.000ft-ot kapott!
A majdnem mindenhol nem azt jelenti,hogy "mindenhol"!
Nem mindenhol van. Szerintem próbáld telefonon hívni az önkormányzatot (szociális osztályt) vagy kérdezd meg a védőnőt, ő biztosan tudja. Megnéztem az előbb a Dunakeszi önk. honlapját, de ott nem találtam semmi ilyesmit.
Mi a 13. kerületben lakunk Bp-en, itt 20ezer Ft-ot adtak tavaly, minden újszülött után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!