Mi a véleményetek az Álen névről?
Figyelt kérdés
Kisfiút várok,és nagyon tetszik az Álen név,de rajtam kívül senkinek...szerintetek is fura?:)
Van akinek bejön rajtam kívül?
2012. jún. 9. 20:19
11/20 anonim válasza:
Csak ennyit tudok mondani: Kérlek ne!!!!!
12/20 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik, olyan "lágy"-an hangzik, már ahogyan elolvastam a kérdésben rögtön tetszett.
amúgy meg ne foglalkozz senkivel, neked tetszik, és a te kisfiad.
sok boldogságot :)
13/20 anonim válasza:
Nekem is az alien jutott róla eszembe elsőre. Nem tetszik nekem sem. :-(
14/20 anonim válasza:
Nekem tetszik. :) Utolsónak igaza van ne foglalkozz más véleményével.Enyémmel sem. :D Ha gondolog kérd meg,hogyha neki tetszik a név rúgja meg a pocidat.Öcsimmel is ezt csináltuk,és két név közül mindig csak az egyikre rugott. :D Amugy különleges név.Nekem pl még a Noel is tetszik. :)
15/20 anonim válasza:
Ha nem foglalkozna mások véleményével, akkor nem teszi fel a kérdést, csak elnevezi Álennek...
16/20 anonim válasza:
Álen, Dzsesszika, Márlonbarandó( igen, létezik), Sárlott...Jaj, ne! Olyan, mintha az Alain név lenne fonetikusan írva.
17/20 anonim válasza:
Én fejvesztés terhe mellett se adnám a gyerekemnek, na de ízlések és pofonok ugye...
18/20 anonim válasza:
Nekem tetszik. Nem jut róla eszembe az Alien mert az Élien és nem Alien vagy Álien...(??).
Viszont ilyen név is van (kislány) hogy Élien, na az tényleg szívás.
Szerintem jó és tetszik. Miért kéne mindenkinek Bencének, Áronnak, Máténak meg Daninak lenni...elnézést attól akinek ez a gyereke.
20/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.Nagyon idegenül hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!