Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Őssejtet tetettek el? Ha nem,...

Őssejtet tetettek el? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
Még nem döntöttük el, hogy eltetessük-e.

2012. jún. 9. 18:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi nem, mert nagyon drága lenne a pénztárcánknak. Meg szerencsére elég jó a genetikánk, de ha lett volna 1-2 olyan betegség a családban, ami ezzel kezelhető, akkor valahogy összekapartuk volna rá a pénzt.
2012. jún. 11. 19:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekszakáploó vagyok, 3 gyerek anyukája.

Az a mennyiségű őssejt amit születéskor levesznek CSAK 1 éves korig elég. Ha az után történne baj, akkor már nem lenne elég.

Az őssejtek folyamatosan termelődnek, de ezt sokan nem tudják.

Ha ne adj isten baj lenne akkor csak beadnak a páciensnek egy bizonyos gyógyszert ami a csontvelőt serkenti. Így kb. 10 nap alatt elegendő mennyiségű őssejt fog a rendelkezésre állni.

Nem elhanyagolható, hogy ez FRISS!!!!

Bármikor elérhető, ITTHON IS. Az őssejt kezelések nagy részét itthon nem tudják elvégezni, csak külföldön.

Erről részletesen egy haematologus professzor írt egy cikket, ha érdekel szívesen elküldöm Neked!

Ez az egész az üzletre épül sajnos :(

2012. jún. 11. 19:54
 13/16 anonim ***** válasza:
nekünk nagyon nagy érvágás lett volna, úgyh utána olvasgattam és én is sok bizonytalanságot olvastam az őssejtbeültetéssel kapcsolatban. Végül úgy döntöttünk, hogy erre nem költünk.
2012. jún. 11. 20:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, sok hasznos dolgot tudtam meg!! Kedves utolsó előtti válaszoló, kérlek küld át a cikket! Köszönöm előre is.
2012. jún. 12. 08:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Sokan kértétek tőlem azt a bizonyos cikket ( én vagyok a 3 gyerekes gyerekápoló anyuka)

Nagyon nagy, így e-mail-ben nem megy el.

Ide linkelem, itt többen megtaláljátok!

Szép napot!

[link]

2012. jún. 15. 13:30
 16/16 anonim ***** válasza:
köszönjük!
2012. jún. 15. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!