Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Utazásnál izzad. Mit rakjak...

Utazásnál izzad. Mit rakjak az ülésbe?

Figyelt kérdés

Sokat utazunk és most az 50 fokban nagyon beleizzad az ülésbe. Már-már kétségbeesetten üvölt, amit meg is értek.

Valaki javasolna valamit, hogy mit rakjak a hátához, hogy békésen utazzunk?

2012. jún. 8. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Textil pelenka,vagy vékonyabb kisméretű törölközőt.
2012. jún. 8. 19:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,mi is ezt szoktuk 4 éves a lányom.
2012. jún. 8. 19:38
 3/10 A kérdező kommentje:

11 hónapos a lányom.

Nem lesz még jobban melege?!

2012. jún. 8. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is textilpelusra szavazok, bár sokat nem segít de egy fokkal jobb.
2012. jún. 8. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom!A textil pelenkának az a jó tulajdonsága,hogy felszívja a nedvességet,és az anyagánál fogva kellemes érzést biztosít.Az én kisfiam 4 éves,pici kora óta autózunk(heti rendszerességgel Ausztriába,és többször voltunk már Németországban és Szlovéniában),és mindig teszek alá.
2012. jún. 8. 20:23
 6/10 anonim ***** válasza:
az öltözés is sokat számít, mi ilyen melegben csak pelus 3 pamut trikóban utazunk 3 textilpelus a háta mögé plusz van, h a klímát is bekapcsolom rövidebb időközökre, vagy teljesen lehúzva vannak az első ablakok. ja, és a 2 hátsó ablakon pólók vannak árnyékolónak, mert az autós-árnyékoló semmit nem ért
2012. jún. 8. 20:27
 7/10 anonim ***** válasza:
3 = + (plusz)
2012. jún. 8. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

Én most készülök elmenni megnézni, hogy érdemes e beruházni ilyen nyári huzatra.

2012. jún. 8. 22:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Ülésvédő anyaga: frottír, pamut, poliészter. Na igen, és mi benne a poliészter? Ha a rögzítő, akkor oké, ha az anyagban van, hát meg nem venném.

Én is textilpelust használok, és kizárólag tiszta pamut ruhákat a 4 évesemnek és a 3 hetesemnek is.

2012. jún. 9. 08:45
 10/10 A kérdező kommentje:

Amit linkeltél ne vedd meg, én már utána jártam. Nem ajánlotta senki sem, még a Brendonban sem!

Ha pénzt akarsz költeni, akkor inkább játékot vegyél a gyereknek.

Én most azon gondolkozom, hogy csináltatok frottír anyagból autósülést.. csak még nem találtam rá emberkét.

2012. jún. 9. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!