Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiunak vennétek ilyen...

Kisfiunak vennétek ilyen színű kocsit?

Figyelt kérdés

[link] (az első szín)

Nagyon jól áll neki a narancssárga,és a család is narancssárga-őrült.(mindenünk hasonlo árnyalat vagy natur fa)

2009. júl. 2. 22:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Amugy nem értem miért lettek lepontozva a válaszadók,a kérdésemre válaszoltak,igy szerintem hasznos volt az összes válasz.(én legalábbis annak értékeltem)
2009. júl. 3. 07:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lányom van,és sötétkék-világoskék a kocsija.Manapság már nincs kőbe vésve,hogy milyen színű cuccokat vehetsz egy fiúnak,vagy lánynak!Amúgy nagyon tetszik a narancssárga kocsi!
2009. júl. 3. 07:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szuper szín, és a legalsó banánsárga is az!
2009. júl. 3. 08:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiamnak mindene narancssárga(babakocsi,ülés,etetőszék,járóka,a szobája)sok narancss. ruhája is van.Sztem vidám uniszex szín.
2009. júl. 3. 09:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nyugodtan, én is szoktam a kisfiamnak narancssárga cuccokat venni. Csak rózsaszínt nem vennék neki.
2009. júl. 3. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!