Van 2 teljes DM-es kedvezményfüzetem. Szerinted együtt adjam el a kettőt, vagy külön a kuponokat?
Figyelt kérdés
c&a-s 50%-os kupon
15%-os végösszeges kupon stb...
2012. jún. 8. 13:33
11/13 anonim válasza:
Az utolsó vagyok:igen,ez változott,eddig csak a baba születése után lehetett regelni.Most a várható szülés időpontja előtt 2 hónappal.
12/13 anonim válasza:
1. vagyok
ezt a bababónuszt nem tudtam sajnos
hát úgy lett ennyi pontom, hogy sokáig csak gyűlt, aztán mindig a pelusra lőttem el 50 pontot a 25 %-os kedvezményért, nekünk ez érte meg a legjobban, 4400-as pelust megkaptam 3300-ért, de már csak éjszakára pelusos..
13/13 anonim válasza:
Én ha elég pontom van a pelust mindig úgy veszem, hogy 25% a pelusra+ 15% végösszegi, így nagyon olcsón tudok pelust venni, csak hát nincs mindig elég pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!