Van 2 teljes DM-es kedvezményfüzetem. Szerinted együtt adjam el a kettőt, vagy külön a kuponokat?
Figyelt kérdés
c&a-s 50%-os kupon
15%-os végösszeges kupon stb...
2012. jún. 8. 13:33
1/13 anonim válasza:
ilyet is el lehet adni?
külön-külön szerintem nem éri meg, mármint nem fogják megvenni,
ami ér valamit, az a 15 % végösszegi kedvezmény
2/13 A kérdező kommentje:
de el ám!!!
2012. jún. 8. 13:37
4/13 anonim válasza:
a C & A kupont a tesz veszen mindenki eladja ahogy látom. volt amelyik 1500 -ért ment el.
5/13 anonim válasza:
az én c&a kuponom is 900ft-ért ment el. a többivel nem érdemes foglalkozni, max egybe, úgy talán elmegy pár száz forintért.
6/13 anonim válasza:
Na meg is nézem a kuponka gyorsan :) Ne is tudtam, hogy ilyeneket is árulnak :)
7/13 anonim válasza:
1-es vagyok
ejjha! van vagy 800 pontom a dm-es kártyán, akkor ha kérek ilyen füzeteket pontokért, még kereshetek is vele? jó tudni :))
8/13 anonim válasza:
Hú bár nekem lenne ennyi pontom :) de én mindig levásárlom (pelenka+tápszer sb)De hogyhogy ennyi pontod van? nem szoktad beváltani? Mert egy nagy bevásárlásnál a 15%-os kupon nem 1000Ft megtakarítás (max ennyiért láttam most TV-n) hanem nálunk pl 4-5e is néha (na jó ez nem csak a 15% hanem ha egyéb dolgot is veszünk ami a kuponfüzetben van)
9/13 A kérdező kommentje:
ilyen babás kuponfüzetet várandósan válthatsz ki, mert ez a kezdőcsomagban van.
Amúgy igen, egy kis leleményességgel lehet belőle pénzt csinálni, ha neked nincs rá szükséged.
2012. jún. 8. 14:06
10/13 anonim válasza:
1. válaszolónak:ilyen-babás-kuponfüzetet(amiben pl. a C&A-s kupon,meg sok sok baba-mamás termék van) nem tudsz venni a pontjaidért sem,ez azoknak jár,akik regisztráltak(a gyerkőc 1 éves koráig lehet),bevitték a kicsi születési anyakönyvi kivonatát,és így részt vesznek a baba-bónusz akcióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!