Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt köztünk közszereplő?

Van itt köztünk közszereplő?

Figyelt kérdés
Akit ismerhetünk tv-ből, rádióból, színházból? Csak érdekel, természetesen anonim módon! Vagy "csak" halandó hétköznapi emberek látogatják ezt az oldalt?
2009. júl. 2. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Épp ezért anonim az oldal!Ha valaki beírná pl. hogy ő az Erős Antónia,Te elhinnéd???
2009. júl. 2. 18:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért? Azt kérdeztem???
2009. júl. 2. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Igen:)
2009. júl. 2. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem azt kérte a kérdező, hogy nevezze meg magát az illető, hanem hogy ha van itt közszereplő, akkor írjon egyszerű igent.
2009. júl. 2. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez az Igen:)a válaszok között most a kérdésre vonatkozik, vagy a kommentre a válasz?
2009. júl. 2. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki beírja, hogy Ő az, akkor ott a privát üzenet, amin esetleg zaklathatja valaki, szóval nem hiszem, hogy ha van olyen, aki bevallaná anoním módon, mert nincs értelme. Persze, ha ki van kapcsolva privát üzenet opció, az más, az árulkodó lehet. Vagy nem. Na mindegy, abbahagyom, mert paranoiás leszek.
2009. júl. 3. 07:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, hagyjuk inkább! Hülyeség volt ezt kérdezni! Talán én vagyok a naiv, ilyen hátsó gondolataim nem voltak. De valóban sem azt nem kértem, hogy nevezze meg magát az illető, sem hátulról mellbe nem akartam támadni senkit! Azért köszi, aki idelátogatott!
2009. júl. 3. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!