Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak köztünk apukák? Kíváncs...

Vannak köztünk apukák? Kíváncsi lennék.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 5. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Miután az embergyerek születéséhez kell egy anya és egy apa, így természetes, hogy vannak apukák, hiszen egyébként nem szaporodna az emberiség. :P :D
2009. ápr. 5. 20:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja, tényleg...Úgy értettem, nézegetik-e a kérdéseket, esetleg kérdeznek-válaszolnak-e apukák is ebben a kategóriában?
2009. ápr. 5. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Hát az első válaszoló kicsit eltévedt! :)

Én egy kismama vagyok, de már járok ide egy ideje és tapasztaltam, hogy vannak itt apukák is! Szerintem aranyos!

2009. ápr. 5. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én például egy 9 hónapos öt fogú kis fickó édesapja vagyok:)
2009. ápr. 6. 07:55
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

A második válaszolónak meg nincs humorérzéke. :) Hülye kérdésre hülye válasz - te, kedves második, viszont borzasztó okosnak képzeled magad, másokat kioktatni szinte kötelességednek érzed, de úgy tűnik, a babád jelenleg minden létező agykapacitásodat lefoglalja.

Első voltam, ezt is le lehet pontozni, nagyon okos emberek! :P :)

2009. ápr. 6. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
63%

Kedves első! Már bocsi, de én pl értettem a kérdést, ellenben veled! És megsúgom: NEM ÉN PONTOZTALAK LE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezer évben egyszer szoktam pontozni!

Valamint nem értem, hogy mire érted, hogy én borzasztóan okos vagyok. Csak mert tudok normálisan válaszolni egy kérdésre? Akkor bevállalom! Borzasztóan okos vagyok!!!! És mivel is oktattalak ki?

Bocsi az OFF-ért!

Második voltam!

2009. ápr. 6. 21:50
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem értem, miért hülye a kérdésem. Csak mert a válaszok után még sosem láttam olyat, h pl. hét hós apuka, vagy ilyesmi. Érdekelt volna, h az apukák is nézelődnek-e ilyen oldalakon. Ennyi.

Bocs a hülyeségemért.

2009. ápr. 8. 21:46
 8/8 anonim válasza:
Igen, vagyis csak leendő. :) 4 hónap múlva. :)
2010. ápr. 14. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!