Ti milyen ruhában szoktátok sétáltatni a babátokat? (nem a babán lévő ruhára gondolok)
Tehát arra gondolok, hogy abban, amiben otthon is vagytok (pl. melegítőnadrág, póló, egyéb otthoni ruhák), vagy külön átöltöztök, ha útra keltek? Mondjuk azokba a ruhákba, amikbe azelőtt dolgozni is jártatok (persze csak ha nem kosztümös munkahelyetek volt).
Mert én bizony a kezdetektől fogva mindig átöltözök a sétához, még jól is esik kicsit kicsinosítani magam. Csak kíváncsi lennék, hogy mások hogy csinálják?
Naponta 1x öltözöm fel, reggel:)
Abban megyek ki, amiben bent is vagyok.
Szezononként elmegyek és akkor veszek egy ruhatárat, mert vagy kifogyok a tavalyiból, vagy mint most, kihíztam.
Na meg a tavalyiakat is hordat, fakók, elnyúltak, vagy épp annyit hordtam hogy pont most ment szét az egyik nadrágom a lábam között, a másik fekete volt, a mosópor itt ott kiszívta, a harmadiknak pedig bele akadt a szög a zsebébe a padon, és kiszakadt a fenekén.
Szóval, Glamour napokon bevásároltam, vettem 3 nadràgot, tavaszi nyári, színesek, 3 szoknyát, 7 nyári felsőt, egy balerínát, egy papucsot, és egy fari kabátot.
Minden napra van valami, tudom kombinálni őket, csinosak, de mégsem az az elegáns hivatalos.
Átlag. 3000 Ft volt minden darab.
Ugyan ez van ősszel is, akkor megveszem a téli ruhákat, és azzal el vagyok tavaszig.
Év közben nem nagyon veszek semmit, csak fehérneműt, ha elkopik.
Szabadidőben nem szoktam járni, még itthon sem.
A lányomra sem adok külön itthoni és elmenős ruhát, amit reggel ráadok, ha nem eszi le, abban megyünk a játszótérre.
Nem sajnálom a ruhákat, azért van hogy hordjuk. Olyan jól esik mikor este megjön a férjem, és megdícséri milyen csinosak vagyunk:)
Itt valakinek tényleg az a baja, hogy én beleülök a homokozóba a gyerekeimmel és játszom velük??? Őrület.
Nem fogom a padon mereszteni a seggemet, mert örülök, hogy velük lehetek, ezért vagyok itthon, ezért kapom a gyedet, és imádok velük lenni a nap minden percében, és IGEN, ÉN SZERETEK HOMOKOZNI.
Ezt nem mint pedagógus, hanem mint ÉDESANYA mondom.
En mint pedagogus mondom neked, hogy hagyni kell a gyerekeket neha ervenyesulni, foleg olyan helyeken, ahol mas gyerekek is vannak (itt most nem a 1,5 evesekre gondolok, hanem mondjuk egy 3 evesre, akinek mar szuksege van arra, hogy szocializalodjon egy kicsit es ne az anyja mellett ucsorogjon a homokozoban).
Mint edesanya, ugy erzem megallom a helyem, mert itthon, kettesben egyutt rohangalok a lanyommal, de mondjuk a varosban ha megallunk 20 percre a parknal, szeretem a seggem mereszteni a padon, ugy hogy a hajam be van love es a labamon magas sarku van. A lanyom meg had jatszon mas gyerekekkel....
Hűha! Valakinek nagyon nem tetszik, hogy az anyukák nem melegítőben, otthoni ruhába járnak utcára, bevásárolni stb.
Én sem tenném ki a lában az udvarról az itthoni cuccaimban, ami egyébként leggings és póló. Ha csak a kisboltba megyek akkor is felöltözök, minimum farmer+csini felső, kispapucs, vagy vászoncipő, mikor milyen idő van.
És egyébként a játszótéren én sem ülök a homokozóban a gyerekeimmel, mert mindig találnak maguknak társaságot, ha látom, hogy barátkoznak, oda én miért kellek? Ha nincs senki csak mi, akkor szoktunk ot is mókázni, szaladgálni, homokozni, mert nincs bajom a homokozóval és azzal, hogy koszos lesz a farmerem, csak ahogy a pedagógus anyuka is írta, én is hagyom érvényesülni a gyereket és csak akkor lépek közbe ha muszáj.
Itthon viszont szoktunk együtt homokozni, fűben hemperegni, egymást locsolni stb. Nem hiszem hogy a gyerekeim kevesebbek lesznek attól ha nem ülök a játszótéren velük a homokozóban. Ennek ellenére nem ítélem azt sem aki ott ül, csak én nem ilyen vagyok.
De hogy visszakanyarodjak a témához, én is látok néha anyukákat olyan ruhában, hogy otthonra nem venném fel. Igen lehet, hogy nincs többre pénze, de akkor biztos nem fullos babakocsit tologatna, kinyúlt pólóban és nadrágban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!