Ti milyen ruhában szoktátok sétáltatni a babátokat? (nem a babán lévő ruhára gondolok)
Tehát arra gondolok, hogy abban, amiben otthon is vagytok (pl. melegítőnadrág, póló, egyéb otthoni ruhák), vagy külön átöltöztök, ha útra keltek? Mondjuk azokba a ruhákba, amikbe azelőtt dolgozni is jártatok (persze csak ha nem kosztümös munkahelyetek volt).
Mert én bizony a kezdetektől fogva mindig átöltözök a sétához, még jól is esik kicsit kicsinosítani magam. Csak kíváncsi lennék, hogy mások hogy csinálják?
Farmer, rövidnadrág, sportcipő (utcai fajta), szandál (időjárástól függ), szűk felsők, pólók vagy hosszú ujjú vagy ujjatlan, sportosabb kardigán.
Itthoni ruhában nem megyek ki az utcára. Ha hazajövünk, egyből leveszem a kinti ruhát magamról is és a gyerekeimről is.
Extrán csinos ruhában nem megyek le, mert túrom a homokot a gyerekeimmel, de a melegítőt utálnám az utcán. Farmert szeretek legjobban.
1.vagyok
egyébként meg szemceruza és szempilla spirál minden reggel :) különben olyan a fejem mintha nem lenne szemem
Farmer, póló, flip-flop papucs (hűvösben sportcipő).
Otthon mackóban vagy rövidgatyában vagyok, meg olyan pólóban, ami már kinyúlt, fakó stb. (de tiszta!), tehát utcára semmiképp sem memnék benne.
Farmer vagy sportosabb capri nadrág, póló, converse cipő.
Ha játszani megyünk.
Ha valamit el kell intézni, sok ember közé megyünk, akkor szoktam felvenni blúzt v. szoknyát. A gyereket is kicsit "elegánsabban" öltöztetem.
Én már nagyon unom a játszós szerkót. Nem tudom ki, hogy van vele.
1) Ügyintézés: magassarkú, pánt nélküli kis ruha, boleró
2) Babázó, bevásárlás, séta: farmer, strandpapucs, edző cipő, felső (nem szeretem a szűket, de XXXXXL-t se veszek fel. Olyanba vagyok, amibe jól érzem magam)
3) Kis séták, játszótér: 3/4-d pamut melegítő, felső, edző cipő. Esetleg még rövid nadrág, de gyűlölöm.
Egyszer mentünk régebben hintáztatni a lányomat kosztümbe, mert épp ügyintézésből jöttünk haza, de nem akartam már felmenni átöltözni (1 óra volt még fekvésig este).
Kinéztek a játszóról és láttam a megbotránkozásokat.
Rá 3 nappal lementünk ugyanerre a játszóra hosszú melegítőbe és egy pólóba.. megint vizslattak, hogyan nézek ki. Egyik anyuka jegyezte meg hangosan, hogy miért nem lehet felöltözni normálisan az utcára? Minimum farmer+ top... aha, persze.. csak én bele is ülök a homokozóba és játszom a gyerekkel/gyerekekkel, nem úgy mint 1-2 "Mintaszülő".
Nekem teljesen változó.Van 2 melegítőm,néha csak ebbe megyek sétálni.Van,hogy átöltözöm.Télen semmi kedvem nem volt,ahhoz,hogy kirittyentsem magam,ilyenkor jó időben felveszek csinos rövidnadrágot toppal vagy rövid ujjúval.
Papucscipőt vagy szandált.Néha szoknyában is megyek,ezek inkább csak ilyen egyszerűbbek.Attól is függ,hogy játszóra megyünk vagy anyukákkal sétáltatni a babákat.Amikor a gyerekkel megyek valahova,és nem hivatalos ügy vagy bolt,akkor szeretem a melegítőt.
Komolyan azt gondoljatok sokan, hogy az a mintaszulo, aki beleul a homokba jatszani a gyerekkel??????????
En delelott a varosba kioltozom csinosan (szuk fari, magas sarku, divatos felso). Delutan, ha a parkba megyunk (itt kulfoldon nem divat a kozos homokozo) kenyelmesen oltozom fel. De a park es a jatszoterre azert megyek, hogy a lanyom mas gyerekekkel jatsszon.
Itt kulfoldon azt az anyat neznek ki, aki melegitoben, kinyult poloban a homokozoban ucsorog a gyerekkel.
Mint pedagogus, rengeteget foglalkozok a lanyommal, itthon van homokozoja egyebkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!