Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinaljak? 4 oras munka...

Mit csinaljak? 4 oras munka viszinyom van!

Figyelt kérdés
Nem akkar at jelenteni a fonok oedig 12 oraba dolgozom 12 hetes terhes vagyok kicsit tobb mint egy eve vagyok itt volt 3 honap bejelentett 8 oram nagyon keves penzt fogok kapni szoval nem tudom mit tegyek

2012. jún. 6. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Hűha...ez elég rosszul hangzik tényleg...

Hát ha nem lennél most így kiszolgáltatva neki, akkor azt mondanám, hogy nyomd fel a munkaügyi bíróságon, de így én azt tenném, hogy megkérném, hogy mégiscsak jelentsen be 8 órában, és amennyivel több járulékot fizet, azt vonja le a mostani fizudból...ha ebbe sem megy bele, akkor mindenképp beszélnék egy munkaügyes vkivel, mert így nagyon nem fogsz kapni tényleg csak keveset...ráadásul jó esetben, ha nem vagy rosszul, vagy nincs semmi, akkor is az utolsó 2 hónapban már nem fogsz tudni napi 12 órát lehúzni, tehát el kell majd menjél terhességi szabira, akkor máris még kevesebb lesz a pénzed...

mindenképp járj utána, hogy mit lehetne tenni...

Ha más nem, akkor a területi családsegítő szolgálatnál kérj segítséget, hogy hova tudsz fordulni...

Kellemes babavárást, jó egészséget, és sok sikert!

2012. jún. 6. 14:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Meg nem mondtam meg mikortol nem rughatnak ki?
2012. jún. 6. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
hát elvileg nem rúghatnak ki, ha már terhes vagy, de álllítólag van vmi új rendelet, hogy bármikor bárkit elküldhetnek...de ha ennyire görén lenne, akkor már megtette volna, mert tudja, hogy terhes vagy, nem?
2012. jún. 6. 22:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Meg nem mondtam meg
2012. jún. 9. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!