Mit vennétek egy 5 éves fiúnak szülinapjára?
Figyelt kérdés
Megvan mindene, amit csak kér megkapja, de ehhez képest nincs elkényeztetve. Ruhát már vettünk neki, bár nem hiszem hogy egy ekkora gyerek örülne neki, inkább játékra gondoltam, de nincs ötletem. Segítenétek?
Előre is köszi a válaszokat!
2009. júl. 2. 12:34
1/2 anonim válasza:
Ez elég sok mindentől függ. De leginkább az érdeklödési körétől. Az én fiam könyveket kapott,olyan témába ami érdekli. Őt leginkább a dinok,vizi állatok és az épp aktuális kedvenc meséje kötik le. Olyan könyveket vettem neki,amikben vannak feladatok is.
2/2 A kérdező kommentje:
Foglalkoztató könyvekre én is gondoltam, de az is van neki. Nagyon érdeklik az állatok, és minden, ami a mezőgazdasággal kapcsolatos (az apja mezőgazdász). De hogy ezen felül mi köti le fogalmam sincs, mert állítólag mindig változó.
köszi a hozzászólást, de azért várok még válaszokat!
2009. júl. 2. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!