Mit kapjon szülinapjára egy 3 éves?
A keresztfiamról van szó, aki nemsokára 3 éves lesz. Tavaly triciklit kapott, s most is szeretnék olyan dolgot venni, amit ki tud használni, ami nem kerül a sarokba.
Minden ötlet érdekel.
Kicsit eleven gyerkőc, nagy a mozgásigénye. Elsősorban szabadtéri játékban gondolkodnék.
Eddig a homokozó és hozzá játékok jutott eszembe, illetve a teke (de ez utóbbi csak műanyagból van, s a fa azért tartósabb)
Előre is köszönöm!
trambulin.
A fa teke nem túl jó ötlet még egy nagyobb gyerek is egy idö után bunkósbotnak tekintené.
de nézz körül jétékboltban az anyjával.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Én is gondoltam trambulinra, de kérdés, hogy kb.10ezerért lehet-e már kapni.
A teke, lehet, hogy tényleg veszélyes, erre nem is gondoltam.
laptopot nem igazán szeretnék neki, mert így is sokat ül a tv előtt, s most a mozgás lenne a lényeg.
Láttam a múltkor egy golfütős szettet (igaz műanyag volt). Nem tudom mennyire használná funkciója szerint. Vagy azzal is csak ütne?
Várom a további válaszokat.
A golf ütő szettet vettem majd eladtam, mert csapkodott vele és semmi értelme.
a trambulint akciósan vettem nem rég a tescoba 6e ft-t, de most azt hiszem 9 e ft.De az interneten is nézz szét.Én ezt nem bántam meg hogy megvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!