Hány éves voltál, és melyik hónapban fogant meg a babád, és milyen nemű lett?
közvélemény kutatás.a kismama magazinban volt egy fogamzásnaptár.arra vagyok kíváncsi kinek hogy jött be.
én 27éves februárban fogan és fiam lett.nekem a naptár szerint is ez jött ki.
köszi a válaszokat
hát igen.én is úgy értelmeztem,hogy a fogantatás évében hány éves vagyok,leszek....amúgy kedves rizst készítő: a naptár nálad is egyezést mutat,ha azt vesszük,hogy a fogantatás évében már a következő évedet taposod.és az utolsónak is eszerint bejött :-)
mert gondolj csak bele,ha teszem azt én 26al számolok...viszont abban az évben mikor fogant én már a 27.et tapostam.Mindegy,én mindenkinek úgy számoltam,hogy abban az évben mikor fogant a babóca,mennyi idős volt.Köszönöm,hogy ennyien írtatok.A tanúság számomra az,hogy a baba olyan nemű lesz,amilyen ő lenni akar :-) vagy vigyek bele egy kis babonát is?!:olyan nemű lesz,amelyik fél jobban akarta a babát
27,december ,lány
A naptár lányt jósolt,a doki fiút mondott.
Lány lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!