Hány éves voltál, és melyik hónapban fogant meg a babád, és milyen nemű lett?
közvélemény kutatás.a kismama magazinban volt egy fogamzásnaptár.arra vagyok kíváncsi kinek hogy jött be.
én 27éves februárban fogan és fiam lett.nekem a naptár szerint is ez jött ki.
köszi a válaszokat
26 július lány, 29 június lány, 32 február fiú.
Nekem mind a háromnál bejött. Harmadikra kisfiút szerettünk volna, ezért a kínai naptár szerint terveztük és íme.
Mivel Neked nem ilyen jó a talalálati arány, lehet, hogy nem jól nézed.
Szóval: Az anyanál is a fogantatás ideje számít, szóval, ha én az első babánál 26 éves voltam, akkor a naptárban a 27-nél kell nézni. Néha az is bekavar, hogy a kínaiak februártól számítják az új évet. Állítólag ez a naptár 67-99 %-ban trafál bele.
Bocsi a kiigazításért, azért remélem segítettem.
nekem bejött.mint ahogy korábban írtam,én nem voltam még 27mikor februárban megfogant.
mellesleg az
1.és a 3.is egyezik :-)
na ezek szerint idén 28 leszek(most 20án),akkor ha lányt szeretnék nov.-dec.kellene ,megfogannia :-)
Na jó, én még mindig nem értem, hogy hogy kéne számolni, úgy számoltok, ahogy akartok. ;)
Novemberben töltöttem a 25-öt.
Elvileg februárban fogant, kislány lett.
Amikor várandósként néztem ezt a naptárat, már akkor sem értettem!
(Uhh...ég a rizsem?) Rohanok! Eredményt írj majd lszi!
Szóval előző év novemberben töltöttem a 25-öt, köv. év februárjában fogant. Bocs, kimaradt!
(nem égett le, lekaptam! :D )
Ezt a naptárt én is láttam valahol, és akkor azt mondták, hogy úgy kell számolni, hogy abban az évben hányadik születésnapod van.
Én 30 voltam, decemberben fogant, kisfiam lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!