Gyerekelhelyezési tárgyalás, szerintetek milyen esélye van az apának?
Élettársi kapcsolatban éltünk együtt a volt párommal, két éves a kisfiúnk. A kapcsolatunk az apukával az utolsó egy évben megromlott, elhidegültünk egymástól. Az ő testévre lakásában laktunk. Amikor elmondtam neki, hogy nem szeretem már, és megismerkedtem valakivel, megcsaltam...akkor elküldött a lakásból, (ez nem is lett volna baj), de kijelentette hogy a kisfiamat nem vihetem magammal, és elfogja venni tőlem. El kellett költöznöm egyik napról a másikra, pénz nélkül minden nélkül, és a kisfiam nélkül. A rendőrség nem csinált semmit, sem a családsegítő, mondván hogy amíg nincs határozat ugyanolyan joga van a gyerekhez mint nekem. Szóval teljesen elszigetelte tőlem, nem engedi látni sem, csak hétvégén, de nem foghatom meg, napközben nem viszi bölcsődébe, mert tudja elvinném magammal, ilyenkor a nővéréhez viszi, ő vigyáz a fiamra. Most lesz az ideglenes gyerekelhelyezési tárgyalás, a legdrágább ügyvédet felfogadta , aki állítólag a legjobb is.
Ő jó anyagi körülmények között él, mert a nővére szponzorálja. Egyébként nem tud teljes mértékben gondoskodni a gyerekről, pl. nem tud főzni sem, jelenleg nővére hordja oda neki, az előre megfőzött ételt.
Van munkahelyem, egészségügyben dolgozom, kivettem közben egy albérletet, a környezettanulmány rendben volt, nem iszok, drogozok, stb. De nagyon félek...hogy elveszik tőlem a kisfiamat...Szerintetek van esélye?
Másképp kellett volna eljönnöd. Először mindent el kellett volna rendezned, munka, albérlet, bölcsiben bejelenteni hogy az apja nem viheti el a gyereket. Mikor nincs otthon a párod elköltözni, suttyomban.
Nem kellett volna bevallani a megcsalást.
Elköltöztél volna a gyerekkel, beadod a gyermek elhelyezési kérelmet és kész. A bölcsiből nem adhatták volna haza csak neked!
Bízni kell hogy nálad helyezik el, mást nem tudsz tenni.
Utolso vagyok meg azt se ertem hogy hogy nem engedi latni csak hetvegen? Mig nincs birosagi rendelet addig tovabbra is kozos a felugyeleti jog, ergo nem szigetelheti el toled,mivel az mar ellened neveles, amiert elvehetik az apatol a lathatasi jogot!
Erdekel mi lett azota!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!