Szerintetek a Loretta szep nev?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a nev, tudom hogy azota meg sokminden fog valtozni, de lehet, hogy majd ezt fogom a gyerekemnek adni.2012. jún. 2. 20:54
1/8 anonim válasza:
szép, de nem mindegy milyen vezetéknévhez adnád. Az sokat számít összhangban.
2/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép! Igen, Kovács Loretta... ez kicsit vicces, ez a név szerintem megkövetel egy kicsit különlegesebb vezetéknevet. És azért a roletta asszociációval is számolni kell...
3/8 anonim válasza:
Nem csúnya, de nekem annyira nem tetszik. De a Lotti becézés nagyon-nagyon szép!!! (akit én ismerek Lorettát, őt Lottinak becézik.)
5/8 anonim válasza:
Szép nagyon, és a becézése is tetszik.
6/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, bocs, de szerintem kicsit cigányos.
7/8 anonim válasza:
Szép, de magyarok vagyunk, nem adnám a gyerekemnek az tuti. Más gyerekén max. akkor tetszik, ha valami nagyon különleges vezetékneve van, nem Szabó, Kovács, stb. Lotti viszont gyönyörű! Bocsi, én ilyen maradi vagyok....
8/8 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű szép név!Loretta, olyan különlegesen szép hangzása van! Nekem nagyon tetszik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!