Ezek tényleg nem szép nevek?
Figyelt kérdés
lány:Bianka,Abigél,Anna
fiú:Bálint,Dominik
2012. máj. 19. 17:02
1/17 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi baj velük. Nekem nem mindegyik tetszik, de hát ízlések és pofonok... :) Mindenesetre nem rökönyödnék meg, ha ilyen nevű kisgyerekek is járnának a gyerekemmel egy csoportba. :)
2/17 anonim válasza:
Az Annát, és a Dominikot leszámítva bármelyiket adnám a gyermekemnek. Az Annát csak azért nem, mert túl gyakori, a Dominik viszont egyáltalán nem szép szerintem.
3/17 anonim válasza:
Bianka=cigányos
Abigél=öreges
Anna=minden második nevű kislány Anna
Bálint= elmegy
Dominik=Ugyan az a problémám, mint az Anná-val
4/17 anonim válasza:
Én Annának akartam elnevezni a lányunkat, de férjem nagyon tiltakozott ellene, h neki egyáltalán nem tetszik!
A Bianka szerintem szép és az Abigél is.
Fiúkból a Bálint nekem nem jön be, nekem az olyan öreges... a Dominik viszont igen!
6/17 anonim válasza:
Szerintem az a szép, ami neked/nektek tetszik. Ahogy szeretnéd, ha hívnák a kislányod/kisfiad. Ne foglalkozz másokkal.
7/17 anonim válasza:
Szia!Nekem csak a Bálint tetszik!Dominik egyáltalán nem és az Anna is nagyon gyakori..nem szeretem a tucat neveket ezek pedig elég nagy divatok most...
Abigél..az a régi film jut az eszembe:-(Bianaka még elmegy szerintem nem kisebbségis név...
8/17 anonim válasza:
Szerintem a Dominik és az Abigél kivételével mind szép. Legalábbis nekem nem tetszik ez a 2.
9/17 anonim válasza:
szerintem legyen lakatos kolompár nintendó
10/17 anonim válasza:
a Bianka és a Dominik nekem nagyon gáz, az Abigélt adtam volna, ha nem héber eredetű, a többi nálam az elmegy kategória. de ez az én ízlésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!