Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezek tényleg nem szép nevek?

Ezek tényleg nem szép nevek?

Figyelt kérdés

lány:Bianka,Abigél,Anna

fiú:Bálint,Dominik

2012. máj. 19. 17:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs semmi baj velük. Nekem nem mindegyik tetszik, de hát ízlések és pofonok... :) Mindenesetre nem rökönyödnék meg, ha ilyen nevű kisgyerekek is járnának a gyerekemmel egy csoportba. :)
2012. máj. 19. 17:09
 2/17 anonim ***** válasza:
Az Annát, és a Dominikot leszámítva bármelyiket adnám a gyermekemnek. Az Annát csak azért nem, mert túl gyakori, a Dominik viszont egyáltalán nem szép szerintem.
2012. máj. 19. 17:09
 3/17 anonim ***** válasza:

Bianka=cigányos

Abigél=öreges

Anna=minden második nevű kislány Anna

Bálint= elmegy

Dominik=Ugyan az a problémám, mint az Anná-val

2012. máj. 19. 17:11
 4/17 anonim ***** válasza:

Én Annának akartam elnevezni a lányunkat, de férjem nagyon tiltakozott ellene, h neki egyáltalán nem tetszik!

A Bianka szerintem szép és az Abigél is.

Fiúkból a Bálint nekem nem jön be, nekem az olyan öreges... a Dominik viszont igen!

2012. máj. 19. 17:22
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem csak az Abigél jön be.
2012. máj. 19. 17:31
 6/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az a szép, ami neked/nektek tetszik. Ahogy szeretnéd, ha hívnák a kislányod/kisfiad. Ne foglalkozz másokkal.
2012. máj. 19. 17:39
 7/17 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem csak a Bálint tetszik!Dominik egyáltalán nem és az Anna is nagyon gyakori..nem szeretem a tucat neveket ezek pedig elég nagy divatok most...

Abigél..az a régi film jut az eszembe:-(Bianaka még elmegy szerintem nem kisebbségis név...

2012. máj. 19. 17:55
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a Dominik és az Abigél kivételével mind szép. Legalábbis nekem nem tetszik ez a 2.
2012. máj. 19. 18:23
 9/17 anonim válasza:
0%
szerintem legyen lakatos kolompár nintendó
2012. máj. 19. 19:09
 10/17 anonim ***** válasza:
a Bianka és a Dominik nekem nagyon gáz, az Abigélt adtam volna, ha nem héber eredetű, a többi nálam az elmegy kategória. de ez az én ízlésem.
2012. máj. 19. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!