Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezek tényleg nem szép nevek?

Ezek tényleg nem szép nevek?

Figyelt kérdés

lány:Bianka,Abigél,Anna

fiú:Bálint,Dominik

2012. máj. 19. 17:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

Ezek az esélyesek.Csak mikor szüleimnek mondtam mindegyikre csak néztek és húzták a szájuk....na de persze nem nekik kell megfelelni:)

Nekünk sokat számít a név jelentése,meg hogy a kisfiunk neve mellé is menjen.

Amúgy mi sem szeretjük a tucat neveket, de ez nem az elsődlegese szempont a névválasztásnál.

2012. máj. 19. 19:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint egyik sem tetszik, de szerintem is ezek teljesen normális, elfogadott, viselhető nevek.

Ha nem akartok túl gyakori nevet, akkor én Annát és Dominikot nem adnék, mert legalábbis felénk, nagyon sok van belőle.

Bibliai nevek nekem sem jönnek be, de tényleg mindenkinek más az ízlése, az a lényeg, hogy nektek tetsszen.

2012. máj. 19. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Abigél és Bálint. A többi nekem nem tetszik, de ez a kettő gyönyörű.
2012. máj. 20. 08:57
 14/17 anonim ***** válasza:
szerintem mind szép :)
2012. máj. 20. 14:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Abigélen kívül mind tetszik.
2012. máj. 20. 21:17
 16/17 Kameko-san ***** válasza:
Szép nevek,bár az Annát és a Dominikot inkább nem választanám,túl gyakoriak.De a lényeg,hogy nektek tetsszen. :) Bár szerintem szinte minden magyar név szép,kivéve a sajátomat.Az Emőkét.
2012. jún. 10. 17:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Abigél nekem túl cifra. Annából meg nagyon sok van. A Bianka tetszik, szerintem szép (egyáltalán nem cigányos, nem tudom, miért mondták...)

Dominik u.a., mint az Anna, Dunát lehet rekeszteni vele.

A Bálint jó név, szerintem jó választás lenne.

Családdal ne foglalkozz, a lányomnál is húzták a szájukat a nevekre.

A párommal megbeszéltük, ha lesz még egy gyerek, majd születése után tudatjuk a nevét másokkal:-)

2012. júl. 18. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!