Tik is elfogyasztjátok a méhlepényt, miután hazavittétek a kórházból?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 19:04
11/25 anonim válasza:
Áááh mink nem fogyasztottuk el..:) komolyan mi van? Én ilyet még nem is hallottam..ilyen van? és van aki tényleg megeszi a méhlepényét??ne máááár
12/25 anonim válasza:
Csak érdekességképp írom, h a méhlepényt a kozmetikaiparban felhasználják. Nagyon sok krémben, adalék, fiatalító, revitalizáló hatása van. :-)
13/25 ava87 válasza:
Nem, én nem vagyok sem kutya, sem tengerimalac. De egyébként nem hiszem, hogy kérésre csak úgy odaadják a kórházban. Én annyit kértem csak, hogy mutassák meg, mert el nem tudom képzelni, hogy néz ki pontosan, de meg sem mutatták (mondjuk leginkább azért, mert elfelejtették szerintem, na meg addigra én is).
14/25 anonim válasza:
Jah, meg a vért is felfogom és beletunkolom a kenyeret :))))
15/25 anonim válasza:
Mink nem fogyasztjuk el, de nektek jó étvágyat hozzá!
16/25 anonim válasza:
Á, még ott helyben, melegében, frissen.
17/25 anonim válasza:
Helóka,nem tudom hogy kamu-e a kérdés,de én tényleg láttam hogyan készíti el a méhlepényt fogyasztásra.Na szóval nem sütik hanem szárítják és utána porított formában fogyasztják a szoptatás ideje alatt,állítólag több tőle a tej,és tele van értékes tápanyagokkal.
18/25 anonim válasza:
így kellett volna írni a kérdést:
"tik is elfogyasszátok a mélepényt, mijután hazavitétek a korházbó?"
De a válaszom: igen, mi is ott azonnal, helyben, még melegében fogyasztjuk el.
Mint már írták mások...
19/25 anonim válasza:
Jót röhögtem a válaszokon. :)))
De nagy az Isten állatkertje... vagy csak alacsony a kerítés???
20/25 A kérdező kommentje:
Annyira fogyatékosok vagytok, de azért volt egy értelmes válasz, aki leírta, hogy porrá őrölik. Azok a szerencsétlenek akik pedig csak hurrogni tudnak olvasnának inkább utána a témának!!!
2012. jún. 4. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!