Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg csak akkor vásároltato...

Tényleg csak akkor vásároltatok a babátoknak bármit, mikor már tudtátok, hogy terhesek vagytok, sőt csak a terhesség előrehaladtával?

Figyelt kérdés
Vagy van valaki,aki már előbb is elcsábult?
2012. jún. 2. 17:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mivel az anyukam 2 babat is elveszitett utanam, mindkettot kb 5 honapos terhesen es nem tudtuk az okokat (30-40 eve tortent), en eleve babonas voltam ajandek es vasarlas teren. Emlekszem, hogy 6 honapos terhesen hisztirohamot kaptam mert egy kedves idos holgyismerosom ajandekot akart adni a leendo babamnak. Nemis fogadtam el semmit az utolso pillanatokig es en is csak a 30 het utan kezdtem el venni ezt azt, illetve a 35. het utan indultam be es vettem meg szinte mindent.
2012. jún. 2. 23:38
 12/19 A kérdező kommentje:

Az én édesanyám sajnos 4babát veszített el előttem...

Gondolni sem akarok rá,hogy iylen megtörténhet,csak arra,hogy minden rendben. :)

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2012. jún. 3. 10:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia, hát én úgy voltam, hogy egy csomó dolgot vettem, mert mindig valami megtetszett és már hónapok óta próbálkoztunk és mivel a baba nem jött én az apró ruhácskáktól... jobban éreztem magam. És bár még nagyon az elején vagyunk de most pedig úgy érzem jól tettem, hogy annyi mindent megvettem mivel azt akkor észre sem vettem anyagilag most pedig jól fog jönni, mivel még gyerekszobát kell berendeznünk+kocsi+ szülészorvos(én szeretném mivel úgy érezném magunkat biztonságban és ugye az nem olcsó) és igy már ami megvan azért nem kell pénzt adni!
2012. jún. 3. 14:09
 14/19 anonim ***** válasza:
9.-es vagyok. Azért térek vissza csak a kérdéshez, mert a te álláspontod is nagyon szép és valóban optimista. Ha ilyen kérdést teszel fel, kíváncsiságból, kérdezd meg azt is a válaszolóktól, hogy volt-e már vetélésük, vagy sem. Hidd el, azok, akiknek volt és akiknek nem, teljesen eltérő választ fognak adni. A vetélésem előtt én is úgy álltam a dolgokhoz, ahogy te. Kívánom, hogy soha ne tapasztald meg a másik oldalt. Azóta azt vallom: fő az óvatosság.:) Tudod, akiknek egyszer a forró kása megégette a száját, az legközelebb az aludttejet is megfújja:S
2012. jún. 4. 14:57
 15/19 anonim ***** válasza:

Én is sokáig úgy gondoltam ahogy Te, aztán amikor eldöntöttük, hogy legyen baba, valami mégis azt mondta, hogy ne még ne vedd meg. És jól tettem,mert valószínűleg azóta a moly már megette volna a szekrény alján, és engem is csak a sírásra vitt volna minden alkalommal,amikor a kezembe akad.

Sajnálom,nem a kedved szerettem volna elvenni,de sajnos ilyen is van... :(

2012. okt. 23. 18:42
 16/19 anonim ***** válasza:

sziasztok! en az elso kissapkat 18 evesen vettem, most is emlekszem ra, kek es narancssarga volt:) annyira megtetszett:)

aztan 21 evesen teherbe estem, derult egbol villamcsapas, nem is voltam nagy lazban, szegeny kislanyomnak tenyleg csak a legszuksegesebb holmik voltak meg, anyosom es edesanyamek vasaroltak szinte mindent. en mindig azt mondtam messze van meg szeptember...igen am de juli 31en megszuletett...volt kisagya-agynemuvel teljesen felszerelve, kagylo, kocsi, par torolkozo es ruhacskak, tenyleg minimalis mennyisegben. mi mindent utolso honapra hagytunk volna, de az nem adatott meg. aztan szuletes utan mi tovabbra is sokat utaztunk,mar 3 hetes koratol jott velunk, szebbnel szebb dolgokat vettunk neki, mindenhonnan es 3. honapra mar mindenfelek voltak: jatszoszonyeg, projektoros babyohone, etetoszek stb:) most megint babat varok, de mar a 9. hettol kezdve vasarolok, es mivel ereztem hogy fiu, ami be is bizonyosodott, fius dolgokat vettem igy mostanra,-22 hetes terhes vagyok- mindene megvan:) ezek utan magamnak fogok korhazi meg szoptatos dolgokat venni. szoval mindenki mas, en meg ket ugyanolyan helyzetben sem cselekedtem ugyanugy, tanulva az elozokbol:) boldog babavarast nektek:)

2012. okt. 23. 18:46
 17/19 anonim ***** válasza:
én merö ovatoságbol mind a 3 gyerekel csak 12hét után vásároltam bármit is ,kislányom ruháit 30 hét után vetem meg mert nem tudták megmondani hogy fiu vagy lány lesz e .
2012. okt. 23. 19:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi a 3. hónap után kezdtük, szépen fokozatosan, addig nem mertünk venni semmit. 4. hónapban a babakocsit, 5.-ben a kiságyat+pelenkázót, 6.-ban kis babaruhákat, hogy ne legyen egyszerre nagy kiadás. Jelenleg itt tartunk.
2012. okt. 24. 15:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Amikor megtudtuk, hogy kismama vagyok, már bevásároltam volna neki, de az első uh-n túl voltam, és minden rendben volt, akkor vetem neki egy kis zokni és egy kis bodyt, ami végül kicsi lett rá, pedig 56-os méretű volt és 51 cm-el született!

Én fokozatosan vettem meg a lányomnál a dolgokat, nem egyszerre! Jobb volt így és a terhesség végére megvolt minden, ami esetleg hiányzott, a férjem szülés után megvette, de nem sok minden kellett!

A 2. terhességet fel sem fogtam igazán, valahogy éreztem, hogy nincs rendben, sajnos így is lett, elment a baba.:-( Lehet bevonzottam, pedig annyira vártuk már őt.

Nyilván, aki már vesztett el babát más véleményen van, de erre nem is kell gondolni, én nem is vagyok babonás. A baba nem attól megy el, vagy születik meg, mert anyu már 6 hetesen vette nekem egy kis ruhát, vagy anyu, csak 30 hetesen kezdett venni nekem dolgokat! Pozitívan álljatok hozzá, én is pozitív vagyok és remélem idén már kismama leszek! :-)

2012. okt. 24. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!