A terhesség előrehaladtával mindenki elérkezik az egyik legfontosabb kérdéshez: Hogyan hívjuk Kisbabánkat? Fiú és lány név javaslatokat szeretnék kérni!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, sok név tetszik, de nem találom az igazit! Tóth vezetéknév mellé kellene fiú és lány név egyaránt. A gyakori családnevünkhöz szeretnék nem "slágernevet".
Flóra a mi lányunk is :) igaz őmár majdnem 2éves
Linda, Annamari, Eszter, Esztella
Levente, Ákos, Zoltán
Csanád,Dávid,Gergő,Ármin
Az én kislányom Lia.:-)Leila,Laura
Zétény,Balázs,Kolos,
Laura,Petra,Norina
Szerintem az E betűsök szépek lennének hozzá (ahogy írtad is), Emma, Emília, Eliza például.
Vagy Alíz, Izabella.
Fiúnevek... a Dominik mostanában nagyon felkapott, legalábbis felénk nagyon sok van belőle. De nekem valahogy kimondva sem tetszik hogy Tóth Dominik.. a thd valahogy olyan nyelvtörő így egymás után. Persze ez teljesen szubjektív, szóval ahogy nektek tetszik :)
Nekem az Ármin ugrott be, illetve Benedek/Barnabás (sajna gyakoriak), vagy Andor, Kornél, Alex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!