Sérvműtét után szülehetek még gyermeket?
Nekem lágyéksérvem van, amit 2001-ben műtöttek, de a műtét után egy hónappal kiújult. 2 éve szültem az első, 2 hónapja a második babámat, a terhesség és a szülés is mindenféle probléma nélkül zajlott. Annyit mondtak a sebészeten (az első terhességem elején mentem el megnézetni a sérvem állapotát), hogy ha már nem akarok több babát, vagy ha nem tervezek rövidesen újra babázni, akkor meg lehet újra műteni, de szerencsére nekem nem olyan nagy, egy jó ujjbegynyi a sérvkapu.
Ha megműtenek, akkor konzultálj a sebésszel, meg a nődokival is a hogyantovábbról, ők mégiscsak szakmabeliek, velünk, "sima" anyukákkal ellentétben.
Szia!!
Nekem 2 gyerekem van és a második után kb. 4 hónapja műtöttek hasi sérvvel és hálóval.A dokim azt mondta, hogy még 10 gyereket is szülhetek:)
Megmondom őszintén azért még érzékeny a terület de gondolom maga a műtét miatt a hálóval is ugyanolyan erősnek érzem a hasfalam:) csak persze nem dudorodik kis semmi:)
Szóval bátran:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!