Mennyibe kerül Magyarországon egy sérvműtét, ha nincs társadalombiztosítása valakinek?
Figyelt kérdés
A férjemnek ágyéksérve van és mi nem vagyunk biztosítva,mert külföldön dolgozunk.Itt nagyon hosszú időt kellene várni a műtétre,ezért szeretnénk,ha otthon megcsinák.2010. szept. 14. 10:09
1/5 anonim válasza:
semennyit, az elmaradt tb-t majd az apeh behajtja...nem mellesleg, ha eu országban van biztosításotok, akkor lehet itthon is biztosítottak vagytok
de tuti, hogy itt legalább 1,5-2 év a várólista
2/5 anonim válasza:
Kb. 3-4 ezer körül van. Mondjuk én csak a vakbelemből indulok ki, mert bár nekem volt TB, azért még ugye kapok számlát, hogy tudjam mennyibe is fájtam az államnak. És az kb. ennyi volt!
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok! Bocs, 3-400 ezret akartam írni!
4/5 anonim válasza:
Nekem egy súlyponti órhazban,60.00 ezerbe került,egymasutan ket műtet,mindkettőt elkúrtak,most egy klinikan fogjak helyrehozni,ha sikerül.Van biztosítasom,ami nem jelent ilyen szempontból semmit,mert ha nem fizetsz,akkor megnezheted magad,de előre ne fizessel,mert ezek meg az útólsó filleredet is lenyúljak,aljasak az orvosok!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, most már tudom. 100 ezerbe fog kerülni.
2010. szept. 23. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!