Sérvműtét után vagyunk, lenne pár kérdésem?
Sziasztok!:)most műtötték a kutyámat a köldöksérve miatt.
volt egy kis kavarodás, és nem kérdeztem meg, hogy mikor kell visszamenni varratszedésre, mikor adhatok már neki enni, mikor vihetem sétálni?...
köszönöm a válaszokat!:)
Ezekre a kérdésekre a műtétet végző orvos tud adni pontos és megnyugtató választ. Nyugodtan hívd fel őket.
Jobbulást a kutyusnak.
Ahogy már nem kába, biztosan tud sétálni, nyugodtan viheted. Nem egy nagy műtét, nem kell napokig feküdnie.
Varratszedés 1 hét múlva szokott lenni.
köszönöm!!:):)
most kezd elmúlni szerintem a szédülése, már tömi a fejét táppal...:)
nem tudom, hogy zajlott a műtét, bevittem, és 20 perc múlva már hoztam is haza...:)
szerintem érdemes megcsináltatni - bár cicánál biztos más -, de az én Manómnak kölyök kora óta volt, és mostanában nagyobb tojás méretűre dudorodott...
ha jól tudom, nagy galibát okozhat (pl. bélelzáródást), ha a belei beszorulnak oda (most lehet, hogy bődületes nagy hülyeséget mondok...)
Én meg rengeteget futtatom, és nem akartam megvárni, hogy komplikáció lépjen fel...
a doki is jónak látta a műtétet, és mivel nem egy lehúzós típus - tehát nem ezért műtötte meg -, átestünk rajta.:)
köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!