Tünde 1973 kérdése:
Este mért pisil be sétáltatás után?
Figyelt kérdés
Kaptam egy 6 hónapos westit. Nagyon szépen haladunk a szobatisztaságra, este 7. kor leviszem és kezdödík a baj 5 percenként pisil be pedig minimum 1 órát lent vagyok vele, se éjjel se napközbe nem pisil be. Este 3 x pisil kint. Miért csinálja szerintetek?2011. nov. 21. 14:05
1/4 anonim válasza:
Csak este pisil be, és akkor többször is?? Ez érdekes?
Mit csináltok este séta után, amikor be szokott pisilni?
2/4 anonim válasza:
Mert még kölyök és még most szokja az új környezetét. Napközbe ár szépen visszatartja, de estére sok gyűlik össze amit nem tud kipisilni egyszerre. És inkább ott adja ki magából ahol a legjobban biztonságba érzi magát!
3/4 A kérdező kommentje:
Napközbe többször vagyok lent vele,du. 3-4 ig lent vagyunk este 7-kor megyek le megint 1 órára és utána este 10 addig legalább 3 szor be pisil. 7 óra pisilés után játszik akkor jön haza a férjem munkából.
2011. nov. 22. 12:05
4/4 A kérdező kommentje:
Nem bántottam még érte csak meg szidom ha rajta kapom gyorsan futás le hogy ott intézze a dolgát.
2011. nov. 22. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!