Lesz holnap vajon családi pótlék?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 11:37
2/15 anonim válasza:
Én nem reménykedem,de nagyon jó lenne!:(((
3/15 anonim válasza:
4/15 anonim válasza:
majd csak hétfőn lesz
Minden hónap első munkanapján utalnak, így holnap utalnak és hétfőn lesz a számlán
5/15 anonim válasza:
Én abszolút nem reménykedem. márciusban született a kislányom és még nem kaptam utána egyetlen egyszer sem. Nehogy már most utaljanak időre..... De ha én nem fizetek az államnak 1 nap múlva felszólítanak + késedelmi pótlékot rám vágnak...
7/15 anonim válasza:
ma 11:42
akkor te valamit nagyon elb.sztál
az én lányom augusztusban született és még abban a hónapban megkaptam az augusztusi családit
8/15 A kérdező kommentje:
Akkor már nem is reménykedem benne!:(kedves utolsó mi emelt családi pótlékra adtam be és több mint 2hónap múlva kaptuk meg.
2012. máj. 31. 11:47
9/15 A kérdező kommentje:
*adtuk*
2012. máj. 31. 11:47
10/15 anonim válasza:
5.-nek: az időre az nem a hónap első munkanapja. Hónap első munkanapján utalnak és a 2. munkanap lesz a számládon, így pl az első munkanap péntek hétfő meg valamiért ünnepnap akkor kedden van a pénz a számlán.
Ettől függetlenül szerintem hívd fel őket, mert mindig rendben utalnak, így ha te március óta nem kaptál semmit akkor valami gond van ami úgy fog kiderülni, hogy utánajársz. ha csak vársz akkor nem oldódik meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!