Emelt családi pótlék mellé kapott igazolvánnyal milyen kedvezményekről tudtok? Pl. : Állatkertben csak jelképes jegyet kell vásárolni a kísérőnek stb. Tudtok hasonlót?
A közgyógy nem a kártyával jár, hanem a betegséggel, amit a szakorvos ír fel. Persze a kártya a betegséggel jár, de na. A lényeg, hogy ha ezt a kártyát elégeted, akkor is kapsz közgyógyot, ha a gyermeknek rendszeres gyógyszerezésre van szüksége. Maga a kártya csak igazolja az emelt családit, a hátuljára rá is van írva, hogy ez utazáshoz szükséges.
Amúgy én 22 éves vagyok, és van ilyen kártyám. Vajon én is bemehetnék az Állatkertbe 300-ért vele?:)
Nekünk az utazási kedvezmény a legfontosabb ezzel a kártyával, mivel egy kis településen lakunk, autónk nincs, és a gyerekkel átlag 3 havonta járunk gasztroenterológushoz, bőrgyógyászhoz, gyerekbőrgyógyászhoz, allergológushoz és fül-orr-gégészhez. Közbeni apró-cseprő, "szaladjunk már be, hogy ránézzenek a gyerekre" típusút meg sem említem. 120 km a minimum táv, amit oda-vissza utazunk, nem beszélve arról, hogy ingyenes a tömegközlekedés, ami nem mindegy, ha 3-4 átszállással jut el az ember a vasút-/buszállomásról a rendelőbe!
Úgy emlékszem, a Csodák palotájába is kedvezményesen mentünk be, de egymás utáni napon voltunk az Állatkertben és ott, úgyhogy lehet, hogy keverem a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!