Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol a búbánatba tud így...

Hol a búbánatba tud így elakadni a családi pótlék, hogy még 7. -én sem hozzák?

Figyelt kérdés

Ez a havi jövedelmem szokott sajnos leghamarabb megjönni.De már ez is egyre messzebb csúszik.Régebben 3.-án, 4.-én hozták.Most már jó, ha 6.-án, 9.-én megkapom.

Postás hozza nekem, gondolkozom rajta, hogy inkább kártyára utaltatom, de nem tudom, jó ötlet-e, mert sok kártyás is panaszkodik, hogy nekik is késik a pénz.Szerintem azért késik, mert kamatoztatják.Gondolom, a posta kamatoztatja magának, például a Postabanknál.De biztos, hogy valami anyagi érdek van a háttérben.A kiskeresetű családok meg várjanak a sorukra, vagy haljanak éhen?

2012. máj. 7. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, valami hasonló miatt. Én is mindig 7-én kapom, ma semmi...
2012. máj. 7. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:

1. Nem a posta ül rajta!

2. Postabank nem létezik!

3. HOLNAP várd, meg fogod kapni!

4. Maximálisan megértelek, hogy ennyire várod, de az egyetlen jó megoldás, ha kártyára teteted, akkor napokkal előbb megkapod...

Üdv, egy postás

2012. máj. 7. 18:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Állítólag elsején szokták utalni.Gondolom, a MÁK akkor postázza.Ha nem a posta ül rajta, akkor hol akad el?Hol van a pénz majd egy héten keresztül?Csak úgy kíváncsiságból kérdezem.
2012. máj. 7. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
én kártyára kapom,és attól függően,hogy mikorra esik elseje,általában már akkor megkapom.persze ha hétvége,akkor nem.múlt héten szerdán kaptam meg,de akkor hétfő munkaszüneti nap volt meg kedd is.
2012. máj. 7. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!