Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek az mennyire igaz,...

Szerintetek az mennyire igaz, hogy olyan lesz a szülésünk, mint amilyen anyánknak volt, és kb. akkora lesz a babánk, mint amekkorákat ő szült?

Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 15:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nálunk is bejött. :)

Mindketten hányósak voltunk mindkét gyereknél, de anyu félidőig, én meg szerencsére csak a 12. hétig. Ő engem 5 óra alatt szült meg, én a kisfiammal 2 és fél órát töltöttem a szülőszobán, igaz, 2 perces fájásoknál indultam egyáltalán be. (Ne kérdezzétek, miért, hülye voltam.)

A második főleg hasonlított, alig több mint egy óra alatt megvolt mindkettőnknek. Sőt, a gyerekeink temperamentuma is hasonló: a kisfiam az öcsémmel született egy napon, és teljesen olyan, mint ő volt kicsinek, a kislányom pedig olyan nyugis, mint állítólag én voltam. :)

2012. máj. 30. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Nalunk is van hasonlosag.

Mar a menstruacionk is mind a kettonknek nagyon fajdalmas de csak 5 napos.

A terhesseg; Anya mind az 5 gyerekenel hanyt kb a 12hetig, nekem az elsovel 14.hetig tartott a hanyinger(nem hanytam), most 23 hetes vagyok es meg mindig kuzdok a hanyingerrel es egyszer hanytam is meg az elejen.

Anya a noveremmel 20 orat vajudott(elso szulese), velem 24-et (masodik szulese).

A tobbi tesommal mar kevesebbet de a negyedik kivetelevel mind eleg nehez szules volt.

En a fiammal 25 orat vajudtam, most szeptember vegere varjuk a masodik fiunkat,mar elore felek.

Remenykedem,hogy nem lesz hosszabb mint az elso szules.

2012. máj. 30. 23:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok.

A babaink sulya viszont eltero.

Noverem lett 2900 gramm, en 3450 gramm,ocsem 3600 gramm,elso hugom 3100 gramm,masodik hugom 3700 gramm

Fiam 3921 grammal szuletett es 60 centivel.Most az ocsinel a doki mar mondta,hogy nyugodtan keszulhetek 4 kg feletti babara mert nagyobb lesz mint a batyja volt.

2012. máj. 30. 23:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!