Hány évesen szültétek gyerekeiteket illetve párotok mennyi idős volt?
1.-nél én 31 párom 32
2.-nálmén 35 párom 36
kisfiunk 13 hónapos
mikor született 21voltam a párom 20
12 es és 14 es válaszoló! nekem is hasonló én 25 leszek férjem 40 és most jön az első baba.Neki már van kettő az előző házasságából.
Bocsi az Offért: Nektek nem szoktak rossz érzéseitek lenni ezzel kapcsolatban? Nagyon boldogok vagyunk meg minden nagyon vártuk már a közös babát, de néha olyan hülye érzésem lesz hogy ő már ennyivel idősebb, már mint nem rám hanem majd jövőben a babára nézve...nem számít a kor de néha még is eszembe jut. pedig van egy pár ismerős a környezetünkben akiknek most lett az első babájuk és a férj idősebb 10-15 évvel. :) szóval ti nem szoktatok hasonlóan gondolkozni?
14-es vagyok!
1.babánk lesz. Neki nem volt sem előző házassága, sem másik gyerkőce!
Nekem egyáltalán nem fordult meg a fejemben maga a korkülönbség kérdése! Mindketten komolyak vagyunk, keményen dolgozunk és hihetetlenül boldogok vagyunk és imádjuk egymást! Nem tűnt fel senkinek sem a korkülönbség a férjem eléggé fiatalos 29-nek nézték mindig is! A szüleink nincsenek ezzel kibékülve, de ez mindket egyáltalán nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!