Gyereked/gyerekeid örököltek tőled/tőletek valamilyen betegséget?
Én lennék majd az anya, aki pikkelysömörös. Nagyon félek, hogy örökölné a betegségem, valahogy kiszúrásnak érezném vele szemben... Ugyanakkor tombolnak a hormonok bennem...
Vajon mennyi esélye lehet? Én vagyok a családban az egyedüli beteg, visszamenőleg senkiről nem tudták szüleim.
Köszönöm a válaszokat!
Én asztmás szívbeteg vagyok és bokasüllyedésem van. A férjem allergiás szinte mindenre, és a családjában sok az autista gyerek.
A kislányom a bokasüllyedésem örökölte, és úgy tűnik az allergiát, mert állandóan folyik az orrocskája, ha virágoznak a mindenféle gazok.
Majd azért felkészítem az asztmára, mert a mi családunkban örökletes, és mindig ugrik egy generációt...az ükmamám, majd nagymamám volt az, aztán én, úgyhogy majd az unokám lesz várhatóan.
Egyelőre nem tudok róla. Mondjuk durva betegségem nincs is. Van egy enyhe gerincferdülésem, emiatt szokott fájni a hátam, plusz vérszegény vagyok, de ez csak annyiban zavar, hogy a vashiány miatt nem lehetek véradó.
A fiam négy éves, eddig se gerincferdülést, se vérszegénységet nem állapítottak meg nála.
Tényleg nagyon köszönöm nektek... :)
Borzalmasan féltem, még egy kicsit így is, bár tény és való, hogy bármikor beteg lehet, ha az vagyok, hanem. :)
Szurkoljatok, én is szurkolok nektek, hogy ne legyen rosszabb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!