Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kaphat el valamilyen betegsége...

Kaphat el valamilyen betegséget a kisfiam a nyuszitól?

Figyelt kérdés

Van egy 19 hónapos kisfiam és holnap veszünk 2 kisnyuszit!!

A kérdésem hogy ha hozzá is ér megsimogatja a nyuszikát ,de természetesen mosunk kezel alaposan utána ,kaphat el valamilyen betegséget a nyuszitól?

Mert szeretné hogy hozzászokjon már most hogy van szőrös állat a lakásban!

Mert ugy tudom egy nyuszi nem hordoz betegséget nem ugy mint egy macska!Köszönöm előre is a választ

2010. márc. 8. 12:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Elnézést nem azért irtam hogy macska mert utálom őket hanem, azért mert tudom hogy a macskákra szinte majdnem minden ember allergiás ( a szőrére) én is!!
2010. márc. 8. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:
[link] Ha rendesen oltva vannak a nyuszik, tisztán vannak tartva, elvileg nem kaphat el tőle semmit :)
2010. márc. 8. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálunk macska van, már három éve, úgyhogy "beleszületett" a "macskaszőrbe" a gyerek...

Egy éves, és semmi baja.

A nyulakról nem tudok nyilatkozni, de szerintem felteheted a kérdésedet az állatos kérdések között, ott talán több választ is kaphatsz rá.

2010. márc. 8. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nem lehet baja a babádnak, a nyúl (ha rendesen van tartva) tiszta állat! Tisztább, mint a macska.
2010. márc. 8. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért a nyuszikra is vigyázz, 19 hónaposan még nem biztos, hogy úgy nyúl az állathoz, hogy ne ártson vele!

Egyébként minden állat tiszta, ha jól van tartva, és minden szőrre lehet szőrallergia, aki hajlamos rá.

De ha már most együtt fognak lakni, akkor kevesebb az esély, hogy allergiás lesz.

2010. márc. 8. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen kaphat. sajnos tapasztalatból mondom. nekem a combomon volt egy gombás folt, nem tudtuk mitől lehetett, mire évekkel később rájöttem. nagyon nehezen múlt el és nagyon viszketett. szóval nem biztos, hogy ilyen kicsi gyereknek jó ötlet. eüs
2010. márc. 8. 15:19
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

Na áljunk meg egy szóra a kisfiam nem nyalni falni fogja az állatot hanem simogatni azt se egész nap!!

És természetesen felügyelet mellett!!

2010. márc. 8. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!