Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 7,5 honapos baba ehet mà...

7,5 honapos baba ehet màr tejalapu eper jégkrémet?

Figyelt kérdés

Mert a baràtnöm most azzal etette.

3 honapja nyalokàval,aztàn epertortàval,most pedig eper-vanilia jégkrémmel.

Helyesen teszi,vagy jogos a felhàborodàsom?

2009. jún. 29. 16:59
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nyugodtan letàmadhattok,nekem akkor is az a véleményem hogy felhàborito ha egy anya ilyet tesz.

Attol hogy övé a gyerek,nem jelenti hogy azt tehet vele amit akar.

Hisz emlékezzetek vissza a kicsi gyerekre aki meghalt mert csak cukros vizet kapott.

Pedig nem kellett volna meghalnia ha azt valaki jelenti .

És ez a nö is eteti a gyerekét mindenféle kàros dologgal,holott ha most nem is,kösöbb még ebböl probléma alakulhat ki.

Egyébként aki azt irta hogy tiz honapos babàja nem épes fogni annak a gyereke levan maradva...

Az enyém és az àtlag baba màr ilyenkor mindent a kezébe vesz,amit a kezébe adnak,és a szàjàba veszi.

Legxen az bàrmi.

Nem azért mert éhes,hanem mert egy ilyen koru gyermek érdeklödik a tàrgyak utàn.

És aki irta hogy az epres jégkrémnek köze sincs az eperhez,az hozzàtehette volna hogy köze van a sok mesterséges anyagnak.

És mégegyszer hozzàteszem nem a tölcsérröl volt sz,és nem egy nyalàsrol.

Persze nem szolok bele,de felhàborit!

2009. júl. 12. 13:39
 22/24 anonim ***** válasza:
Aki az igazat mondja azt miért pontozzátok le?
2009. júl. 12. 15:38
 23/24 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le ,se fel senkit
2009. júl. 12. 17:57
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Eper nem is adható még ennyi idős babának sőt tejet se lehet adni. Szegény kisbaba. Nem gondol a barátnőd a fogaira? Jogos a felháborodásot. Kiváncsi lennék ha tudná ezt a védőnője mit mondana. Szerintem semmi jót.
2009. júl. 12. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!