7,5 honapos baba ehet màr tejalapu eper jégkrémet?
Mert a baràtnöm most azzal etette.
3 honapja nyalokàval,aztàn epertortàval,most pedig eper-vanilia jégkrémmel.
Helyesen teszi,vagy jogos a felhàborodàsom?
nekem nem világos. most a te gyerekedet etette, vagy a sajátját?? Mert ha a sajátját, akkor szerintem nem sok közöd van hozzá azon túl, hogy elmondod neki, neked mit tanácsoltak ezzel kapcsolatban.
ha a te gyerekedről van szó, akkor meg határozottan szólj neki, vagy egyszerűen ne add oda neki a gyereket. szerintem egy 4-5 hós baba nem tud nyalókát nyalni amúgy sem. nem is értem. sőt, szerintem még 7 hósan sem tud fagyit nyalni a gyerek. legalábbis az enyém 10 hós, de azon túl, hogy gondolom belenyomná a szájáta a fagyiba,nem tudna vele mit kezdeni. tölcsért szokott üresen kapni, tökéletesen megelégszik vele.
eper-vanilia fagyi,életében nemtalálkozott még eperrel.
nekem is az a véleményem, mint itt egyik kedves válaszolónak, hogy módjával,igenis kostóljon meg mindent.
12 hós kisfiam már 6hónaposan megnyalta apától csent kávéskanalát.a kávés csészéből.és nincs semmi baja.
Ha a te gyerekedet eteti azzal, ne háborogj, hanem ne hagyd. Ha a sajátját, akkor tegyen úgy, ahogy ő jónak látja, az ő gyereke, az ő életük...
Az, hogy a gyerek milyen felnőtt lesz, a szerencsén múlik...
TEjet egy év után, epret egy év után is óvatosan
Ne szólj bele más életébe, nem lesz jó vége!
"Vagy dugjuk a fejünket a földbe?"
Nem, nem kell a fejünket a földbe dugni. El lehet a kedves anyukának mondani, hogy ezeket az ételeket még nem ajánlják ebben a korban ezért és ezért. DE, nem lehet beleszólni mások életébe, mert semmi közöd nincs hozzá! Ezt úgy értsd, hogy SEMMI KÖZÖD hozzá. Mindenki azzal eteti a gyerekét, amivel akarja. Senki nem szólhat abba sem bele, hogy te hogy neveled a gyerekedet. De te sem szólhatsz bele más életébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!