Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 7,5 honapos baba ehet mà...

7,5 honapos baba ehet màr tejalapu eper jégkrémet?

Figyelt kérdés

Mert a baràtnöm most azzal etette.

3 honapja nyalokàval,aztàn epertortàval,most pedig eper-vanilia jégkrémmel.

Helyesen teszi,vagy jogos a felhàborodàsom?

2009. jún. 29. 16:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
Eper másfél évig nem adható
2009. júl. 11. 20:02
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

nekem nem világos. most a te gyerekedet etette, vagy a sajátját?? Mert ha a sajátját, akkor szerintem nem sok közöd van hozzá azon túl, hogy elmondod neki, neked mit tanácsoltak ezzel kapcsolatban.

ha a te gyerekedről van szó, akkor meg határozottan szólj neki, vagy egyszerűen ne add oda neki a gyereket. szerintem egy 4-5 hós baba nem tud nyalókát nyalni amúgy sem. nem is értem. sőt, szerintem még 7 hósan sem tud fagyit nyalni a gyerek. legalábbis az enyém 10 hós, de azon túl, hogy gondolom belenyomná a szájáta a fagyiba,nem tudna vele mit kezdeni. tölcsért szokott üresen kapni, tökéletesen megelégszik vele.

2009. júl. 11. 20:56
 13/24 anonim ***** válasza:
65%

eper-vanilia fagyi,életében nemtalálkozott még eperrel.

nekem is az a véleményem, mint itt egyik kedves válaszolónak, hogy módjával,igenis kostóljon meg mindent.

12 hós kisfiam már 6hónaposan megnyalta apától csent kávéskanalát.a kávés csészéből.és nincs semmi baja.

2009. júl. 11. 21:01
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

Ha a te gyerekedet eteti azzal, ne háborogj, hanem ne hagyd. Ha a sajátját, akkor tegyen úgy, ahogy ő jónak látja, az ő gyereke, az ő életük...

Az, hogy a gyerek milyen felnőtt lesz, a szerencsén múlik...

TEjet egy év után, epret egy év után is óvatosan

Ne szólj bele más életébe, nem lesz jó vége!

2009. júl. 11. 21:37
 15/24 anonim ***** válasza:
66%

"Vagy dugjuk a fejünket a földbe?"

Nem, nem kell a fejünket a földbe dugni. El lehet a kedves anyukának mondani, hogy ezeket az ételeket még nem ajánlják ebben a korban ezért és ezért. DE, nem lehet beleszólni mások életébe, mert semmi közöd nincs hozzá! Ezt úgy értsd, hogy SEMMI KÖZÖD hozzá. Mindenki azzal eteti a gyerekét, amivel akarja. Senki nem szólhat abba sem bele, hogy te hogy neveled a gyerekedet. De te sem szólhatsz bele más életébe!

2009. júl. 11. 21:56
 16/24 anonim ***** válasza:
60%
Ennyi idős babát tej alapú termékekkel nem szabad etetni,csak egy éves kortól,de a tehéntej 2 éves kor alatt sem ajánlott.A baba tejallergiát kaphat.Az eper pedig allergiát okozhat.Tehát jogos a felháborodásod.Viszont a válsz adók többségének felháborodása nem jogos:a kérdező szerintem azzal,hogy itt megírta a kérdését senkinek nem szólt bele az életébe ezért nem jogos a támadás.Különben is a barátnőjéről van szó és nem egy idegenről tehát szerintem nyugodtan mondd el a véleményed és ő majd eldönti,hogy megfogadja vagy sem.
2009. júl. 12. 02:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nekem a barátnőm szólt,hogy ő a 2 éves lányomnak nem adna túró rudit a helyemben,csak aszalt gyümölcsöt nasiként.Én meghallgattam és megköszöntem,hogy törődik a lurkóm egészségével,de én meg úgy látom jónak,hogy ennyi még belefér a nasi kategóriába.És képzeljétek azóta is a legjobb barátnőm maradt! Még ilyet... :)
2009. júl. 12. 02:23
 18/24 anonim ***** válasza:
Az utolsó válasz még a 02:10-hez tartozik
2009. júl. 12. 02:25
 19/24 anonim ***** válasza:
40%
Ezt a kérdést minek emelted ki?hogy még többen veszekedjenek a te barátnődőn?
2009. júl. 12. 10:26
 20/24 anonim ***** válasza:
50%
Nem,azért írtam mert van aki normálisan gondolkodik és nem veszi beleszólásnak ha tanácsot adnak neki,de én nem is értem ezért miért kell vitázni?Ez egy olyan oldal? Ha jól tudom itt tanácsot kell adni és nem vitázni,úgyhogy ehhez a témához nekem ennyi hozzá fűzni valóm van.Ja és kedves válaszoló én nem neked írtam hanem a kérdezőnek,és ne n velem törődj ,hogy mit írok hanem a kérdező kérdésére.
2009. júl. 12. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!