7,5 honapos baba ehet màr tejalapu eper jégkrémet?
Mert a baràtnöm most azzal etette.
3 honapja nyalokàval,aztàn epertortàval,most pedig eper-vanilia jégkrémmel.
Helyesen teszi,vagy jogos a felhàborodàsom?
Teljesen jogos a felháborodásod, nekem már a nyalóka is kiveri a biztosítékot, hát még a fagyi, de ő biztos nem félti a babáját, ő dolga.
Az én kislányom 9 hós múlt, de még nem ivott cukros teát sem, nem hogy nyalókát, tejterméket sajtot, és max joghurtot adtam neki, de azt is csak kóstolás szinten, hogy megnyalta.
Ha neki így jó...
Amíg nem a te gyerekedet akarja ezekkel megetetni, addig nem gáz.
Hàt cukros teàt kinàlta a gyerekemnek,szerencsére kitalàltam,hogy most ivott...
Legutobb ö mög a hideg vizes medencébe is fürdette a csöppséget,nem értem,mire jo hogy ilyen hamar mindent kiprobàltat.
ugyanmár, biztos csak egy morzsányit adott neki, vagy egy nyalásnyit....
az enyém is majd megőrül, amikor fagyizok, muszáj engednem, hogy belenyaljon, de ez nem azt jelemti, hogy fagyival "etetem"
egyébként a 9 hónapos már bőven ehet sajtot, joghurtot, túrót.
a cukros teáról meg az a véleményem, hogy inkább igya egy kis cukorral, mint semmilyen folyadékot ne fogyasszon! (megjegyzem, az enyém vizet iszik, természetesen cukor nélkül)
Nem belenyalt,azzal etette.
Szememmel làttam.
Az enyém még a dinnyét is megnyalja ,az nem gond,de mondom:szo szerint azzal etette,csak a tölcsöröt nem adta neki.
tudom,azt hiszitek tulzok,pedig nem.
Igen, tényleg rossz nézni az enyire barmokat akiknek ez a jelmondatuk: AMI NEM ÖL MEG AZ ERŐSÍT. Meg AMIT MEG TUD ENNI AZT EGYE. Felháborító.
Ismerősöm 10 hónaposan kivit adott a gyereknek, meg narancsot, 1 évesen epret(persze kiütéses lett), 5 hónaposan diós süteményt, krumplis tészta.
Rossz volt nézni. A 8 hónapos gyerek ropival, pogácsával és csokival táplálkozott. Nem normálisak az ilyenek!
És nem csak kóstolta hanem tömte magába!!!
Az enyém 1 éves múlt a felsoroltakból még semmit nem kapott.
Nincs hozzà közöm?
És ha mondjuk allergiàt vàlt ki(eper nem is adhato 1 éves kor alatt)sulyosab baja lenne,akkor szerinted nem lenne igazsàgos szolnom hogy miért is történt?
Vagy dugjuk a fejünket a földbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!