Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az tévhit, hogy egy nőnek...

Az tévhit, hogy egy nőnek terhesség/szülés után megnő 1-2 méretet a lába?

Figyelt kérdés
Oké, hogy van, aki vizesedik, és terhesen megdagad a lába, de az szülés után vissza is megy, nem? Nektek hogy volt?
2012. máj. 26. 14:40
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
most hallom először. nem nőtt a lábam
2012. jún. 4. 16:35
 32/36 anonim ***** válasza:

Én visszafogytam már a szülés után egy héttel (9kg jött föl és szülés után le is ment), de a lábam nagyobb maradt egy számmal.

Ez nekem elég kellemetlen, mert már eddig is szenvedés volt 42-es női cipőt beszerezni, ami még elegáns is, de a 43-as már majdnem lehetetlen. :(

Most a második babát várom, remélem már nem fog nőni a lábam, mert így is elég elkeserítő a helyzet.

2012. jún. 4. 16:42
 33/36 anonim ***** válasza:
nekem 39-ről 40-41 re nőtt és nem ment vissza 6 év alatt sem pedig visszafogytam. egyik kicsit kisebb mint a másik így szinte képtelenség normális cipőt találni. de érdekes módon második babánál már nem nőtt szép is lett volna 42 es láb még tovább nő:)
2012. jún. 4. 17:39
 34/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, pontoztam mindenkit. Akkor ez abszolút egyénfüggő, úgy tűnik. :)
2012. jún. 4. 22:31
 35/36 anonim ***** válasza:

Én terhesség előtt, alatt és most is ugyanazokat a cipőket hordom, 39-es lábam volt és van. Nem vizesedtem egyáltalán.

Az egyik barátnőm viszont a terhesség előtt 37-es cipőt hordott, azután pedig 39-es lett a lába.

2012. jún. 5. 11:10
 36/36 anonim válasza:
Nekem nött a laban, terhesseg alatt nagyon picit be volt dagadva, en arra fogtam a dolgokat, de meg most is nagyobb, mint volt, bar mar nem annyira.39-es volt a labam, van olyan cipöm, amit meg mindig tudok hordani, de sajnos el kellett ajandekoznom eleg sokat.Különben az egyik baratnömnek is egy szamot nött a laba.Szerintem ez is olyan dolog, mint a terhessegi rosszulletek, mig en 5honapig ejjel-nappal hanytam, addig a baratnömnek semmi baja nem volt.Egyentöl függ.
2012. jún. 5. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!