Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az tévhit, hogy egy nőnek...

Az tévhit, hogy egy nőnek terhesség/szülés után megnő 1-2 méretet a lába?

Figyelt kérdés
Oké, hogy van, aki vizesedik, és terhesen megdagad a lába, de az szülés után vissza is megy, nem? Nektek hogy volt?
2012. máj. 26. 14:40
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyobb lett a lábam, tény, hogy van rajtam még mindig plusz kiló.
2012. máj. 26. 15:12
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyobb lett mint terhesség előtt, amikor eredeti súlyomra visszafogytam (71 kg) akkor is 40es maradt (előtte 39 volt).

Viszont most pár hónapja eredeti súlyomnál is kevesebb lettem (63 kiló 178 cmhez) és MOST viszont pont 2 méret között van a lábam, nagyon idegesítő mert a 39 hajszálra kicsi, a 40es meg nagy...

2012. máj. 26. 15:17
 13/36 A kérdező kommentje:

Köszi, mindenkit felpontoztam. Jöhetnek még válaszok!

És a régi ruháitokba belefértek már? Nacik, szoknyák, stb.

2012. máj. 26. 15:18
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok megint. Nekem nem csak szélesebb lett a lábam, hanem totál átalakult. Lúdtalpas voltam, nem akartam, hogy még rosszabb legyen, talpbetétet hordtam. Aztán gondolom ahogy nagyobb súly nyomta a betét formájára a lábamat, ezért is alakult át látványosan.

Ezen kívül még az úszógumimtól nem igazán tudok megszabadulni. Ez nem kilóra sok, csak ugye a hasán is megnyúlik az ember bőre, és az néhány párnácska sokkal szembetűnőbb sajnos.

2012. máj. 26. 15:22
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
64 kg-val estem teherbe, 77-tel szültem és kb. fél év alatt 58-ra fogytam. Én azt vettem észre, hogy inkább összement a lábam. Előtte 39-40-es cipőket hordtam (fazontól függően), utána 38-ast. Most másodjára vagyok terhes, 23 hetes, megint 40-es szandit kellett vennem. Az elsőnél kb. a 7. hónaptól vizesedett a lábam, a végére nagyon, volt, hogy leszálltam a buszról és a papucsom egyszerűen leszakadt a lábamról (augusztusban szültem). :S Most meg már dagad a bokám, nem tudom mi lesz később, hiszen még nagy hőség sincs és szeptemberre vagyok kiírva. A ruhaméretem nem változott, ugyanazokat hordom mint régen.
2012. máj. 26. 15:32
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
9.vagyok: hát, sajnos nagyobb úszógumim lett, de nem csak a hasamon, hanem körbe. :( Ez nagyon zavar. A régi ruháim méretileg jók lennének ugyan, de jobban kibuggyan a hasam a nadrágból. Így már nem veszek fel feszülős pólót, hanem olyat, ami kicsit bővülő. Azt tudom, hogy soha nem lesz lapos hasam, de pár hete elkezdtem hullahoppozni, hátha egy kicsit lefarag...
2012. máj. 26. 15:36
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
fél méretet nőtt a lábam,a futócipőmet kellett lecserélnem eddig,terhesség előtt karcsú voltam,nem vizesedtem nagyon,utána hamar lementek a pluszkilók,hosszra mégis nőtt. régi ruhák jók.
2012. máj. 26. 16:01
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

a 12 es vagyok, ugyanaz a bajom mint az utánam íróknak hogy méretileg jó kéne legyen egy naci pl. de van egy megnyúlt bőrréteg a hasamon ami nem akar összehúzódni úgy ahogy az normál állapotban volt :(

Pólókkal is ez van, feszülősebb kegyetlenül ráfeszül a problémás has környéki tájékra. Pedig futok és tornázok is, a súlyom is oké mégse szép esztétikailag.

2012. máj. 26. 16:12
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se terhesen, se utána nem változott meg.
2012. máj. 26. 16:30
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
2 babát szültem, mindkettővel közel 30kg-ot híztam. Ekkor sem a cipő nem volt jó, sem a régi ruhák. Ahogy visszafogytam közel a kezdeti súlyra úgy a lábam is visszacsökkent. Azaz ugyanakkora a méret a lábamon, ruháimon.
2012. máj. 26. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!