Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az tévhit, hogy egy nőnek...

Az tévhit, hogy egy nőnek terhesség/szülés után megnő 1-2 méretet a lába?

Figyelt kérdés
Oké, hogy van, aki vizesedik, és terhesen megdagad a lába, de az szülés után vissza is megy, nem? Nektek hogy volt?
2012. máj. 26. 14:40
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

36-os cipot hordtam terhesseg elott,miota szultem 37-es es 38-asakat viselek. Nem tudom hordani a szep cipoimet,ujakat kellett beszereznem.

Most varom a masodik babat remelem,hogy most mar nem fog noni a labam.

2012. máj. 26. 18:32
 22/36 anonim ***** válasza:
Nem tévhit,legalább 10 pár cipőt el kellett ajándékoznom mert nem jön rám.Egyébként szerintem nem hosszában nőtt,hanem széltében.Ja és a vicc,hogy terhességem alatt nem is vizesedtem egyáltalán...
2012. máj. 26. 20:02
 23/36 anonim ***** válasza:
Nekem sse szélesebb, se hosszabb nem lett. Régi ruháimba éppen beleférek, de azért nem úgy állnak rajtam ahogy kéne :S A csípőm szélesebb lett.
2012. máj. 27. 10:37
 24/36 anonim ***** válasza:
Nekem egy számmal lett nagyobb a lábam, 38-ról 39-re váltott. Mivel a kisfiam már óvodás nem hiszem, hogy visszamenne.
2012. máj. 28. 12:30
 25/36 anonim ***** válasza:

na, akkor én leszek a kakukktojás!

Nekem 38-as volt a lábam, és most 2 éves a kisfiam, a szandim 37-es, és a csizmám is ennyi volt. Nem értem, h hogyan. pedig maradt rajtam még 4 kg, amivel most küzdök éppen, a probléma nálam is az, hogy az úszógumim puha lett, és jobban kidudorodik a régi nadrágokból. plusz a combom lett erős, lehet, hogy rátesz, h 3. emeletre költöztünk, és rengeteget cipekedek fel-le mióta megszültem. Most kristálygombát iszom, napi 2 litert, és használom a "Sport Elec-Slim Rollert" 1 hónapja, és a narancsbőröm nyomtalanul eltűnt. ha nem magamon tapasztalom nem hiszem el! Ajánlom mindenkinek, aki ilyen jellegű problémával küzd! ;)

2012. máj. 28. 12:41
 26/36 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősömnek nőtt a lába, több cipőt örököltem tőle akkoriban :-)

Nekem is nőtt terhesség alatt, vagyis vizesedtem, és nem jött fel több cipőm, 36-37-eseket hordtam, akkor 38-as is kellett.

Aztán a két terhességem között a nem széles fazonú 36-osok nem voltak jók, a többi azért feljött, régi ruháim sem igazán, maradt ratjam akkoriban 2-3 kg, és ez elég volt ehhez sajnos.

A második terhességem után még több lettem kilóban, szoptatás vége felé már nagyon, volt rajtam 6 kg a kezdési súlyhoz képest, de a lánykori súlyomhoz képest meg 15. :-( Akkor a cipőkkel is bajba voltam.

Januárban kezdtem fogyózni, 12-13 kg ment le, már jók a cipőim, lánykori súlyomhoz képest 3 kg-mal vagyok nehezebb, jók az akkori ruháim. ( ezekből sajnos elajándékoztam többet az első terhességem után, nem gondoltam hogy valaha még beléjük fogok férni, hát most jók lennének, kicsi sajnálom).

Hasamon nekem is megmaradt a bőr, 36 hétre születtek az ikreim, úgyhogy ezen nem is csodálkozom. Lányommal szépen visszament a hasam, mint régen, de most nem. Nem tornázom, mert eléggé lefáraszt a 3 gyerkőc, egyszerűen nincs hozzá erőm, biztosan lehetne kicsit jobb, de én már a január eleji önmagamhoz képest tutin érzem magam. :-)

Nem lett csíkos a hasam, pici narancsbőr ha úgy ülök azért van a combomon, de az se látványos nagyon, úgyhogy jól fogom magam érezni a strandon a nyáron a 3 gyerekkel. :-)

2012. máj. 28. 13:08
 27/36 anonim ***** válasza:

A lábam 1 számot nőtt, sok cipőt elajándékoztam, vagy eladtam a szülés után. Már 1 éve visszafogytam a terhesség előtti súlyomra, de a lábméret nem változott akkor még. Nekem nem volt szélesebb a lábam, inkább hosszában szorítottak a cipők. Most 19 hónapos a fiam és már jó rám pár régi cipőm ismét. Tehát megnőtt a lábam, de vissza is ment mostanra.

Télen amikor csizmát vettem, akkor mondta nekem az eladó, hogy valóban megnő a láb sokaknak terhesség alatt, de sokaknak vissza is áll az eredeti méretre.

Mostanra már kevesebb kiló vagyok mint terhesség előtt, de van egy kicsi pocakom. Nem bőr, inkább háj. De a régi ruháimat simán tudom hordani, a feszülősebb pólók sem előnytelenek. Úszógumim nincs körbe.

Ami változott a testemen, az az, hogy plöttyedtebb lett, régen feszes húsú voltam.:) Szóval kéne kicsit edzeni.

Egyébként 28 kg-ot híztam a terhesség alatt és a végén nagyon vizesedtem.

2012. máj. 28. 13:37
 28/36 anonim ***** válasza:
Terhesseg elott 39-40-es cipoket hordtam, fazontol fuggoen. Mar akkor is szeles volt a labam, tehat a koromcipokbol inkabb 40-es kellett. Amiota megszultem (2,5 eve) semmilyen 39-es cipo nem jon a labamra, minden cipom 40-es kivetel nelkul. Vilageletemben sulyproblemakkal kuzdottem. Amikor terhes lettem akkor is volt rajtam tobb kilo felesleg. A terhesseg alatt 10 kilot hiztam, szinte semmit nem vizesedtem. Most sulyban kb ugyanott vagyok, ahol a terhesseg elejen, 2-3 kilo tobb, de a regi ruhaim nem igazan jok ram:-(((
2012. máj. 28. 14:07
 29/36 anonim ***** válasza:

Nálam nem tévhit, kis 37-esből kis 38-as lett a lábam.

Van olyan magas sarkú papucsom, amit szülés óta nem tudok hordani, nem megy ugyanis bele a lábam....

2012. jún. 4. 16:09
 30/36 anonim ***** válasza:
Nekem nem nőtt meg, pedig nagyon vizes voltam toxikémia miatt (+30 kg, csak egy szétvágott tornacipőt tudtam felvenni, mert papucsba se fért bele a lábam).
2012. jún. 4. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!