Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudnátok valamit javasolni?...

Tudnátok valamit javasolni? Nincs pénzem pelenkára. Már csak pár db van a kisfiam 19 hónapos még nem szoba tiszta. Nem tudom mit tegyek. Nincs pénzem pelusra. Házilag lehet valamit ami nem kerül pénzbe?

Figyelt kérdés

2012. máj. 25. 16:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
54%
Most kövezzetek meg,de nem értem....pelenkára nincs pénz,de internet van,hogy itt kérjenek???
2012. máj. 28. 18:30
 22/26 anonim ***** válasza:
69%
Internet manapság alap,állást sem lehet találni nélküle.2000 Ft...
2012. máj. 28. 23:19
 23/26 anonim ***** válasza:
55%

nekem is furcsa, hogy nem jelentkezett. bár vannak kijelölt helyek, ahol ingyenesen lehet netezni, tehát az sem biztos, hogy otthonról írt.

én nagyon bízom benne, hogy nem ő volt a lepontozó. és abban is, hogy tudtunk neki segíteni, hiszen voltak itt ötletek bőven.

2012. máj. 29. 07:54
 24/26 A kérdező kommentje:

sziasztok

köszönöm a segítséget nagyon jól jöttek a tanácsok... internetre nincs pénzem,a szomszédtól írok..megtudtam nézni a válaszokat ,de már nem volt képem kérni ,hogy oda ülhessek hiszen már annyi mindenben segített... apuka ingje pedig nem jó hiszen nincs is velünk lelépett a születése után...lett volna pénzem pelusra ha nem felejti el elküldeni a gyerektartást amit minden hónapban ki kell tőle könyörögnöm...egyedül élek a fiammal pesten egy albérletben...jelenleg nincs egy vasam sem..már azon gondolkodom ,hogy a testemmel jutok némi pénzhez,mert én úgy vagyok vele a gyerekért mindent!!! undorodnék magamtól,de nincs más választásom én senkire sem számíthatok. dolgozni nem mehetek hiszen nem tudom senkire sem bízni...már nem tudom mit tegyek...nem pontoztam senkit sem...tényleg nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget...

2012. máj. 29. 09:50
 25/26 anonim ***** válasza:
73%

ha póló nincs, akkor ugyanígy egy kibelezett külsőbe bármilyen pamut anyagot bele tudsz hajtogatni:

- kistörölköző, vagy nagy szétvágva

- a legjobb, ha megvannak a textilpelusaitok még

- kockás konyharuhák is pamutból szoktak lenni, gyakorlatilag ugyanolyan, mint a textilpelenka, csak mintás. tehát azt tudom még javasolni

Hirtelen ennyi jutott még eszembe. A hétvégét hogy sikerült megoldani?

egy textilpelust használó anyuka

2012. máj. 29. 09:56
 26/26 anonim ***** válasza:
73%
mondom: bármiből egy napi adagot, ha összeszedsz, akkor azt már ki tudod nap végén mosni, akár kézzel is egy szappannal. tuti ezt csinálnám, ha így alakulna a dolog.
2012. máj. 29. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!