Tudnátok valamit javasolni? Nincs pénzem pelenkára. Már csak pár db van a kisfiam 19 hónapos még nem szoba tiszta. Nem tudom mit tegyek. Nincs pénzem pelusra. Házilag lehet valamit ami nem kerül pénzbe?
menj le a védőnőhöz és kérj tőle.
én is mindig neki adom a megmaradt kisebb méretű pelusokat, mások is a környéken, biztos nálatok is van aki leadja.
Engem is lepontozott, persze, ha azt írom, hogy házhoz szállítok 1 csomag liberot, akkor biztos 100%-os lenne a válaszom.
Tényleg, nálunk is hó vége van és nálunk is fogyóban a pelus, ha valaki akar, akkor szívesen hozhat hozzánk is.
Libero 5 jó csak!!!!!
Nekem se volt pénzem venni 3 hete s így le is szokott.
Bilire ültettem és kész.Kivittem bugyiba.Egyszer-kétszer tényleg bepisilt,de vittem csereruhát.Bugyit,nacit,polót.
Ennek 3 hete és máe nem is kéri én meg nem is veszek.Ráadásul továbbra sincs pénzem rá.
4 gyerkőc anyukája
Egészségére az idióta lepontozónak, remélem, ez volt a legnagyobb élvezete hátralévő életének.
Úgy látom, tökmindegy, ki mit írt, milyen tanácsot, az tuti le lett pontozva.
Szia!
Azt hiszem tudok neked megfelelő ötlettel szolgálni.
Apuka egy pamutpólájából így tudsz pelust hajtogatni. Rögzítheted biztosítótűvel. (ha ügyes vagy, lehet, hogy bizt. tű nélkül is megoldható)
A vízzárást pedig úgy oldanám meg, hogy egy használt pelenkát kibelezek. Jól beáztatom és kiszedem belőle a zselét. Így lesz egy peluskülsőd. Ezt rakod rá a pólóra. Ha már össze tudtok szedni 5-6 pólót, az jó, mert elég egy napra. ÍEste pedig ki tudod mosni.
Remélem még időben írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!