Vett részt valaki szülés felkészítő tanfolyamon?
Figyelt kérdés
Én Kecskeméten fogok szülni, augusztusban.
Júni 4-én kell mennünk először, de nem tudom mi lesz ott. Aki volt már leírná mire számítsak? Hányszor kellett mennetek? (Bár már szültem kétszer,de ez akkor még nem volt kötelező) Köszönöm.
2012. máj. 25. 14:58
1/1 anonim válasza:
Annyian lesztek mint az oroszok,aki a sor végén áll az semmit nem fog hallani.Felsorolják a kötelező vizsgálatokat,mit kell vinni a szülőszobára,az osztályra,bemutatják az osztályt,a vip szobákat,a csecsemőrészleget.Elmondják apának mit lehet a szülőszobán és mit nem.Bármilyen kérdésed van,azt itt felteheted.Balatonné fogja tartani,ha minden igaz.Nagyon aranyos,kedves.Vennetek kell a szülőszobára látogató ruhát,amit már a felkészítőn is hordani kell.3 alkalomból áll összesen,a kismamakönyvbe írják bele,hogy részt vettetek rajta,anélkül apuci a környékére nem mehet a szülészetnek.Hát kb. ennyi.(Ha kell látogatóruha szívesen adok 2 garnitúrát,mert van.Ha érdekel írj privit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!