9 hónapos terhesen költözés elött állunk, mire figyeljek?
Később nem tudtok költözni?Cipekedni és ilyen nagy munkát ilyenkor nem szabad vállalni.
4 gyerkőc anyukája
MOst KELL mennünk:(
cipekedni nem fogok, de takarítgatni, hajolgatni muszáj...
Hát ez most nagyon nem tesz jót neked,mert ez iszonyatosan nehéz munka.
Valahogy kíméld magad amennyire lehet.
Dobozolj,csomagolj,de csak mértékkel,nehogy meginduljon a szülés.
Csalástagok nem tudnak besegíteni?
4 gyerkőc anyukáa
Takarítással nem lesz gond, hiszen gondolom ha nem költöznétek is takarítanál rendszeresen. Inkább arra figyelj, hogy sűrűn pihenj, ha nehéz akkor kérj segítséget. De szerintem profi takarítónőt 5-6 ezer/napért meg lehet bízni.
Dobozokat egyet-egyet arrébb tehetsz, hiszen ha lenne már gyermeked őt is emelgetnéd, de tényleg csak egyet-egyet és ne nehezet.
Én 7 hós terhes voltam mikor a konyhánk lett csinálva, mire hazajöttünk anyóstól az akkor 20 hónapos fiammal az egész lakásban mindenen két cm por állt. Hiába volt becsukva minden más ajtó. Sírógörccsel kezdtem, majd az összes mosható játék, ruha mosásával, a műanyag cuccok kádban lecsutakolása. Mindezek után visszapakoltam az előtte egy héttel bedobozolt konyhát. Kb két hétig tartott, mellette a 20 hósom. Hát nem volt leányálom, de túléltük. Ezután 8 hós terhesen volt az esküvőnk, bár lagzi nem volt, csak ebéd, azért ott meg egész nap mentünk ide-oda, szertarás meg ebéd között a gyereket altatni, esküvő előtt ugye gyűrű, ruha, papírok... Szóval sok mindent lehet azért terhesen csinálni, csak figyelj magadra és a babád jelzéseire. És ha tudsz kérj segítséget!
Én meg azt mondom, nyugodtan csinálj mindent, nyilván ésszel. Ha lenne még két másik gyereked, azokat is kellene emelgetni, ha lennének állataitok, azokat naponta el kellene látni (22 hónap van a gyerekeim között, mellette építkezünk, ló, tehén, nyúl, baromfi, gabonás zsákok, vizesvödör-cipelés, veteményezés, stb).
Nem lesz semmi bajod, ha nem hajszolod magad, normális tempóban csinálod, és mindig pihensz egy kicsit ha érzed hogy fáradsz, vagy keményedik a pocak. Ha amúgy nincs baj a terhességeddel, akkor most sem lesz gond.
Köszi a kioktatást, de senki sem mondta, hogy nincs még 2 gyerekem.....
Képzeld van! És nálunk is 22 hónap korkülönbség van köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!