Anyukák, vagytok itt Délegyházáról, vagy környékéről?
Délegyházi voltam, már nem vagyok. 10 éve Pesten élek.
De én nagyon szerettem ott lakni, persze az más, mert ott nevelkedtem, gyakorlatilag az egész falu a barátom volt akkoriban.
Még most is hazajárok, mert apukám, nagymamám és egyik nővérem ott lakik.
Igazából nektek kell mérlegelni, hogy melyik a jobb. A vidéki kertes ház, vagy a városi. És te tudod azt is, mennyire számít, hogy a család nem fog esetleg látogatni.
Mi már az ország különböző pontjain élünk (2 testvérem, 2 unokatestvérem), de kéthavonta összejárunk mindannyian Délegyházán a nagymamánknál.
Én szeretem, nagyon szép hely, a tavak környéke gyönyörű, és mondjuk mióta én eljöttem onnan, csak épült-szépült az a kis falu. :)
Köszönöm a válaszod! Nagyon sokat számít a kert nekünk, kis játszó a gyerekeknek, a kutyának hely külön, még apa holmijainak is lenne hely, 400 nm-es kert lenne. Igazából van autónk, mindkettőnknek, tehát bárhova pikk-pakk eljutok, max. 1 héten 1x megyek csak anyuhoz. Ő meg havonta 1x kijöhet. :)
Köszönöm a megerősítést, várom még a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!