Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, vagytok itt Délegyház...

Anyukák, vagytok itt Délegyházáról, vagy környékéről?

Figyelt kérdés
Most nézünk majd ott házat, de messze lennénk a szüleimtől, és a tesómtól, félek, hogy nem találnék "társaságot". Szép hely, az biztos, de családbarát? Minden intézmény van, ami kell, de mégis félek, hogy ilyen messze megyünk...ti mennétek? Szép nagy kert lenne, szép nagy ház, szép a város is, mégis szorongok...

2012. ápr. 25. 15:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Most társasházban lakunk, 1,5 szoba, kert nélkül, 20 hónapos a lányom, novemberben jön a tesó. Nővéremnek 2 gyereke van, szerettünk volna együtt költözni, anyukám 7 km-re van, ezután 50 km-re lenne, és ismerem, nem igazán jönne ki hozzánk ilyen messzire...
2012. ápr. 25. 15:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Délegyházi voltam, már nem vagyok. 10 éve Pesten élek.

De én nagyon szerettem ott lakni, persze az más, mert ott nevelkedtem, gyakorlatilag az egész falu a barátom volt akkoriban.

Még most is hazajárok, mert apukám, nagymamám és egyik nővérem ott lakik.

Igazából nektek kell mérlegelni, hogy melyik a jobb. A vidéki kertes ház, vagy a városi. És te tudod azt is, mennyire számít, hogy a család nem fog esetleg látogatni.

Mi már az ország különböző pontjain élünk (2 testvérem, 2 unokatestvérem), de kéthavonta összejárunk mindannyian Délegyházán a nagymamánknál.

Én szeretem, nagyon szép hely, a tavak környéke gyönyörű, és mondjuk mióta én eljöttem onnan, csak épült-szépült az a kis falu. :)

2012. ápr. 25. 15:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Nagyon sokat számít a kert nekünk, kis játszó a gyerekeknek, a kutyának hely külön, még apa holmijainak is lenne hely, 400 nm-es kert lenne. Igazából van autónk, mindkettőnknek, tehát bárhova pikk-pakk eljutok, max. 1 héten 1x megyek csak anyuhoz. Ő meg havonta 1x kijöhet. :)

Köszönöm a megerősítést, várom még a válaszokat!

2012. ápr. 25. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!