Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon megzavarhatja-e 18...

Nagyon megzavarhatja-e 18 hósomat a költözés, mire figyeljek?

Figyelt kérdés
faluról városba, kertesből panelba, mamától külön költözünk.
2010. márc. 9. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nagyon megfogja viselni.Már asz sem mindegy,hogy a mamától elkelle vánia,de a kertesház-udvar helyett a panel rossz választás.Nincs hol játszania,csak ha a játszótérre mégy vele ( feltéve,ha van a közelben).Minde zaj áthallatszik a szomszédból,akár még éjszaka is.Laktam panelban,de sokkal rosszabb,mint kertesházban.

Sokkal többet kell majd foglalkoznod vele,mint eddig.

2010. márc. 9. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ez így valóban nem hangzik túl jól, de hát gondolom megvan az oka ennek is. Egyet értek az előttem szólóval, sokat legyél vele, fogalkozz vele, vidd el játszótérre, ha messze is van. Mi 2 hete költöztünk, bár téglaházból téglába és ua városban. Én is tartottam tőle, de 13 hós kisfiamat nem, hogy megviselte, hanem azóta jobban alszik, rohangál a 3x akkora lakásban....igyekeztem neki ua berendezni a szobáját mint volt. Megszokja, a gyerekek nagyon alkalmazkodóak.
2010. márc. 9. 15:59
 3/3 A kérdező kommentje:
eddig nem volt saját szobája, most lesz neki, és a lakás alapterülete nem sokkal kisebb, mint eddig volt. Játszótér rengeteg van, és úgy tervezem, hogy reggel gyórsan megcsinálom, amit kell, aztán a délután csak a mien, járjuk a várost. Mamát rendszeresen látja majd, mert ő ebbe a városba jár be dolgozni, nem is leszünk messze. És itt semmi, de semmi látni való nincs kint, nincs játszótér, semmi, még egy elmenő autót is megbámul. ott kicsit nagyobb lesz a nyüzsgés. úgy terveztem, hogy bölcsibe megy és elmegyek dolgozni én is, de ha úgy látom, hogy rosszul viseli akkor várok még vele.
2010. márc. 9. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!