Szerintetek is rossz hatással lesz ez a játszó gyerekekre?
Most olvastam ezt a cikket, és teljesen ledöbbentem. A játszótér és a focipálya mellé szeretnék ezt felépíteni, és állítólag már nagyban folynak az építkezések annak ellenére, hogy az összes ott lakó tiltakozik.
Miért nem veszik figyelembe a gyerekeket és az embereket, akik ott élnek?
"A jelenlegi jogszabályok szerint azonban a krematórium szolgáltatási egységnek minősül, így ha egy fodrászat lehet egy játszótér mellett, akkor hamvasztó is."
Most komolyan ezt a létesítményt egy fodrászathoz hasonlítják?
Szerintetek normális dolog egy ilyet építeni a játszó gyerekek mellé? :S
nem zavarja. kivulrol nem latod mi van ott. kocsik jonnek mennek. ott temetes nincs.
mi ovodas korunkban a ravatalozot lestuk meg a temetoben, amikor hoztak a halottakat. mert erdekelt. semmi bajunk nem lett tole. itt meg leskelodni se tudnak
Szerintem ez nem akkora tragédia, mint amit sugall a cikk.
Kérdező, az, hogy ki van írva, hogy "halott égető" nem okoz lelki sérülést a gyereknek. Ha majd eltudja olvasni, megfogja kérdezni tőled, hogy mit jelent te meg szépen elmagyarázod. Azért mert kisgyerek, nem gyengeelméjű képes felfogni a a dolgokat, főleg ha az "ő szintjén" magyarázod meg. Egyébként a gyerekek sokkal jobban feldolgozzák és megértik az ilyen dolgokat, mint a felnőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!