Most őszintén mi a megalázóbb a gyereknek? Ha pórázon viszik az utcán és ő azt látja, hogy a kutyákat is így sétáltatják, vagy ha NÉHA-NÉHA kap egyet a fenekére otthon, a 4 fal között nevelő célzattal?
Én meg nem látom az összefüggést...
2 éves a kisfiam, szokott kapni a pelusára, és általában szépen jön mellettem a futóbiciklin (kivéve, amikor nem), de nem hiszem, hogy a két dolog között összefüggés van. Van éppen elég terület, ahol gond van vele, ezért én már régen leszoktam arról, hogy más szülőket kritizáljak, amiért "nem képesek megnevelni a kölyküket."
Egyébként nem tudom, mi ez a nagy hisztéria a hám körül, én személy szerint életemben nem láttam még, hogy valaki ebben sétáltatná a gyerekét, de ha egyszer látnám, nem gondolnék róla semmit. Feltételezném, hogy a gyerek biztonsága érdekében teszi.
Azért gondolkozz el az itt írt válaszokon is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
11,12.vagyok
Hát nem vicces?Akik egyetértünk veled kérdező milyen szépen le lettünk pontozva!
igen, ez a nagy baj...hogy mind azok vannak lepontozva, akik egyet értenek...
vicces, hogy én speciel soha nem pontozok le senkit azért,mert leírja, hogy nem tudná megütni a gyerekét,és nem érti azokat akik viszont igen.Ezzel szemben engem mindig lepontoznak, ha normálisan leírom a véleményem, hogy néha 1-1 fenékre verés nem árt...
"Hát nem vicces?Akik egyetértünk veled kérdező milyen szépen le lettünk pontozva!"
Hát nem vicces? Akik nem, azok is. Nekem inkább az a vicces, hogy egy véleményt kérő kérdésre egyáltalán létezik hasznos és nem hasznos válasz.
Igen, ez ilyen. Régen arra fújjogtak begyöpösödött anyukák, akik nem babakocsiban sétáltatták a gyereket, hanem hordozták. (bár néha még ma is kapok furcsa pillantásokat) Most a póráz az újdonság, amiért lehet tépni a szájukat.
Miért nem háborodtok fel azon, amikor a babakocsiba bekötik a gyereket? Hiszen lekötözik, sokkal jobban korlátozzák a szabadságát, mint a pórázzal.
Mindegy, ha majd többen használják ezt is majd megszokjátok, addig is van miért lehányni azokat az anyukákat akik nyitottak az újdonságra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!