Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezt olvassátok el! Mégis mit...

Ezt olvassátok el! Mégis mit engednek meg még maguknak a nőgyógyászok? Ha nincs boríték, nincs normális ellátás sem állami intézménybe?

Figyelt kérdés
Én kiakadtam rajta teljesen, mert ha csak 1 kórházról és orvosról lenne szó benne, még oké, van ilyen, de a cikkben több kórház és több orvos is szerepel.
2012. máj. 14. 10:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen nő, jól kifogta! :( Hogy lehetnek ennyire roh@dékok az orvosok????

Nekem is volt vetélésem. Reggel görcsöltem, majd véreztem. Azonnal be a kórházba. Csöngettünk az orvosi ügyeleten, futólépésben jött a doki. Felküldött a nőgyógyászati ügyeletre. Ott is sietett a doki, nem kérdezősködött feleslegesen. Megvizsgált, azonnal uh, hátha menthető még a terhesség. A beérkezés után 3 órával már a műtőben voltam...

Bocsánat az offért, csak leírtam, hogy van még néhol normális orvos-kórház is.

2012. máj. 14. 14:11
 12/15 A kérdező kommentje:

Persze ez azért nem általános, és szerencsére én is nagyon sok pozitív példát hallok, de az sem mindegy hogy az ember hova megy. Itt Pesten rémes a helyzet.

A lányom ősszel került oviba, minden nyavalyát összeszedett és haza hordott, úgyhogy volt szerencsém az egészségügyhöz az utóbbi időben, Hát a helyzet elszomorító. A kicsi orrmanduláját az első fül orr gégészeten tett látogatásunk után kivetette volna az orvos, aki amúgy szakorvos volt és heveny fülgyulladást állapított meg, másnap egy másik orvos közölte, hogy a gyereknek semmi baja, kicsit meg van fázva de a füle oké, orrmandulaműtét stornó... no comment

Most épp a bőrgyógyászok próbálják meg hogy a kisebbik gyerekemnek mi baja, de mindenki csak találgat, egyedül a gyerekorvos tud épkézláb véleményt mondani, akinek nagyon hálás vagyok.

Na jól elkanyarodtam a témától! :))

2012. máj. 14. 14:13
 13/15 anonim ***** válasza:
saját szülésemmel minden rendben volt.viszont a két éves fiam beteg lett,természetesen szombat reggelre.köhögött,a köhögéstől hányt,lázas volt.mellette én is alig éltem.ügyeletre mentünk,ahol a fiatal doki közölte,nem kell mindennel orvoshoz menni.a kicsit ugyan megvizsgálta,rám viszont rám sem nézett,pedig úgy köhögtem,hogy be sem állt a szám.
2012. máj. 14. 21:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, ez nagyon felháborító!!! De hogy tényleg ezért fizetünk is...

8 hetes terhes voltam, 1. babámmal. Éppen hazaértem a munkából este 11kor, mikor észrevettem, hogy vérzek. Ügyelet felhív, küldtek tovább kórházba (még az orvosi ügyelet elégrendes volt, mert megkérdezte be tudok e menni, vagy küldjenek kocsit) 1.sz. női klinika. Beérünk, orvost keresünk, aki persze sehol, kopogjunk itt, meg itt. Nővérpultban tipikus bunkók, ki vagyok, minek jöttem, miért ide etc. A dokira 1! órát vártam, úgy hogy tudták, mi a helyzet. Doki is végig kérdezte hogy ki vagyok, miért jöttem, stb. Kézzel megvizsgált megállapította, "itt bizony nem jött ki semmi", UH-t már nem csinált, inkább mondta, hogy másnap fáradjak el az orvosomhoz, hogy UH-zon meg. Mindezt úgy ,hogy közben többet foglalkozott a gyakornokokkal, mint velem. Mivel nem görcsöltem, reméltük hogy nincs nagy baj. Másnap UH. Szerencsére minden rendben volt, hematóma alakult ki a baba mellett. Kaptam gyógyszert, és szerencsére most szervezem a fiam 1. szülinapját :) Jól sült el, de lehetett volna rossz vége is.

Másik: Kisfiamnak könnycsatorna elzáródása volt, így 2 hónaposan elvittük a Heim Pálba átmosatni. Na azt az alpári bunkó stílust, amit ott levágtak. Ráadásul véresre karmolták a kisfiam fejét ahogy fogták... No komment. Ennyit a magyar egészség-ügyről.

2012. máj. 14. 23:27
 15/15 A kérdező kommentje:

Utolsónak!

Az nagyobbikom az I. -en született, hát a nővérekről no comment. A terhesosztály egyenesen tragédia, csecsemősök között egy nagyon segítőkész volt, a többi felejtős. Dokiba is botlottam ott bele olyanba, mikor az enyém épp műtött vagy nem ért rá, hogy legszívesebben elkértem volna a diplomáját, hogy megbizonyosodjak róla, hogy tényleg orvos-e, a stílusról már nem is beszélve. :((

2012. máj. 15. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!