Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van aki érezte a peteérést?

Van aki érezte a peteérést?

Figyelt kérdés
ha igen akkor mit érzett?

2012. máj. 13. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Amíg nem koncentráltunk a baba témára, minden hónapban éreztem...Amikor leültem olyan fura fájdalom...Hogy is írjam le?- nem jó érzés volt, mintha a méhem helyén egy kő lett volna, és az fájt volna...amikor felálltam és leültem akkor éreztem. Kezdetben nem is tudtam mi ez...és kicsit hasonlított az érzés arra is, hogy "meg akar jönni". Remélem segítettem!

23 hkm

2012. máj. 13. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen,én mindig,erős szurkálás petefészek tájon oldalt és hát kivánósabb is voltam
2012. máj. 13. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Terhesség előtt nem.Most viszont minden hónapban tojásfehérjeszerű nyálkás folyásom van és görcsölök.
2012. máj. 13. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:
petefészek tájékán olyan szúró fájdalom, mint amikor a bordád közé szorul a levegő. van amikor érzem, van amikor nem. viszont ez a jellegzetes folyás nekem mindig meg van. én arról ismerem fel legjobban
2012. máj. 14. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem minden hónapban éreztem, de ha igen, akkor volt, hogy olyan görcseim voltak, mint a menstruációs görcsök, meg se tudtam mozdulni, csak ülni vagy feküdni... Mindig határozottan az egyik oldalon, a petefészkem táján. Ez a szülés után is így maradt.
2012. máj. 18. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!